Porto Carras Meliton 5*
TopTravel » Leto 2024 » Grčka Leto 2024 » Grčka Hoteli 2024 » Hoteli Sitonija 2024  » Porto Carras Meliton 5*

PORTO CARRAS MELITON 5*

LOKACIJA: Ovaj hotel je udaljen oko 120km od Soluna, a oko 2km od najvećeg mesta Sitonije-Neos Marmarasa, do kog gosti hotela mogu stići brodićem koji veoma često polazi iz kompleksa. Porto Carras Meliton pripada kompleksu Porto Carras najpoznatijem hotelskom kompleksu u Grčkoj.

PLAŽA: Hotel poseduje privatnu peščano-šljunkovitu plažu, na kojoj su gostima hotela omogućeni suncobrani i ležaljke bez doplate, dok se peškiri dobijaju uz depozit.

HOTELSKI SADRŽAJ: U hotelu se nalazi glavni uz tri a la carte restorana, šest različitih barova, dva spoljašnja i jedan zatvoreni bazen, fitness klub, parking i wifi koji je dostupan bez doplate. Za decu, hotel je omogućio bazen, igralište, razne dnevne i večernje animacije uz mini klub. Sportova takođe ima raznih poput, košarke, odbojke na plaži, stonog tenisa i pikada. Gosti hotela mogu koristiti uz doplatu usluge spa centra, konferencijsku salu, teniske terene i motorizovane sportove na vodi.

SOBE: U kompleksu se ukupno nalazi 480 smeštajnih jedinica, koje se dele na standardne sobe, za najviše 2-3 osobe, sa pogledom na golf teren, marinu ili more (30m2), junior suite za maksimalno 2+2 osobe, takođe sa pogledom na golf teren, marinu ili more (35-40m2), zatim porodične sobe za najviše 2-4 osobe, imaju spavaći i dnevni deo, odvojen drvenim paravan vratima, sa pogledom na golf teren, more ili marinu. Suite je namenjen za boravak 2+1 osobe i sastoji se iz odvojene spavaće sobe i dnevne sobe, a može imati pogled na golf teren, more ili marinu, captain’s suite marina front su apartmani sa pozicioniranim direktnim pogledom ka privatnoj marini, sastoji se od spavaće sobe i dnevnog boravka koje su isključivo namenjeni odraslim osobama (94m2), superior porodični apartmani sa spavaćom sobom, za najviše 2+2 osobe i sastoje se od prostrane spavaće sobe i dnevnog boravka, mogu imati pogled na golf teren, marinu ili more (64-86m2) i superior porodični apartmani sa dve spavaće sobe, namenjeni za 2-5 osoba, sa dve prostrane spavaće sobe, dnevnim boravkom i prostranom terasom, a mogu imati bočni ili direktni pogled na marinu ili more (80-90m2). U svakoj sobi ili apartmani se nalazi kupatilo sa fenom, kozmetika u kupatilu, telefon, wifi, radio, TV, klima, mini bar, balkon ili terasu i sef.

USLUGA: Švedski sto. Usluga je na bazi polupansiona uz moguću doplatu za all inclusive.

NAPOMENA: Uživaćete u jednom od najpoznatijih hotela u Grčkoj, njegovoj internacionalnoj kuhinji, bogatom spa centru, prelepoj plaži i drugim zabavnim aktivnostima. 

ZAŠTO REZERVISATI KOD NAS

Mi smo tu da osluškujemo vaše potrebe i da vam ponudimo jedinstveno putovanje u skladu sa vašim željama i budžetom. Želja i ideja o putovanju su dovoljne a mi smo tu da ih pretvorimo u stvarnost.

Kažite nam šta želite i mi ćemo znati šta da vam preporučimo
Sve možemo da odradimo on-line u jako kratkom roku
Dugogodišnje iskustvo u kreiranju turističkih putovanja
Mnogo zadovoljnih korisnika usluga