Village Mare 4*
TopTravel » Leto 2024 » Grčka Leto 2024 » Grčka Hoteli 2024 » Hoteli Sitonija 2024  » Village Mare 4*

VILLAGE MARE 4*

LOKACIJA: Ovaj hotelski kompleks, sačinjen od manjih zgrada, udaljen je 2km od mesta Metamorfosis, a od Soluna 80km.

PLAŽA: Peščana plaža, udaljena od hotela 90m, na kojoj se ležaljke i suncobrani doplaćuju.

HOTELSKI SADRŽAJI: U hotelu se nalaze glavni restoran, spoljašnji bazen, uz dva bara, stoni tenis, odbojku na plaži, TV salu, igraonicu, parking i wifi koji je omogućen u javnim prostorijama hotela. Za decu je obezbeđen dečiji bazen, igralište i mini klub (4-12 godina). Usluge koje se doplaćuju su: pranje veša, doktor, iznajmljivanje bicikala i automobila i bilijar.

SOBE: Od ukupno 134 smeštajne jedinice, hotel raspolaže sa eko sobama, sa krevetima na sprat, za najviše 2+2 osobe, koje se nalaze u prizemlju i imaju pogled na baštu (21m2), standardnim sobama, za maksimalno 2+1 osobu i imaju pogled na baštu (21m2), superior sobama, za 2-4 osobe, koje se nalaze u novoizgrađenom delu hotela u prizemlju (25m2), superior deluxe sobama, za najviše 2+3 osobe, nalaze se u prizemlju i imaju pogled na baštu ili bazen, otvorenog su tipa (31m2). Sledeći su apartmani tipa A, namenjeni za 2+3 osobe, neki od njih imaju opremljenu kuhinju, nalaze se u prizemlju i imaju pogled na baštu (32-35m2), apartmani tipa B, takođe namenjeni za 2+3 osobe, uz neke sa opremljenom kuhinjom i imaju pogled na baštu (42m2), maisonnette tipa A, za maksimalno 2+3 osobe, imaju dva nivoa, nalaze se u prizemlju i pogled im je na baštu (32-36m2) i maisonnette tipa B, koje su namenjene za 2-5 osoba, na dva nivoa, nalaze se na prvom spratu i imaju pogled na baštu (32-36m2). Sve sobe raspolažu sa kupatilom i fenom, terasom, telefonom, frižiderom, TV-om i sefom uz doplatu.

USLUGA: Švedski sto. Usluga je na bazi all inclusive koncepta.

http://www.villagemarehotel.com/

ZAŠTO REZERVISATI KOD NAS

Mi smo tu da osluškujemo vaše potrebe i da vam ponudimo jedinstveno putovanje u skladu sa vašim željama i budžetom. Želja i ideja o putovanju su dovoljne a mi smo tu da ih pretvorimo u stvarnost.

Kažite nam šta želite i mi ćemo znati šta da vam preporučimo
Sve možemo da odradimo on-line u jako kratkom roku
Dugogodišnje iskustvo u kreiranju turističkih putovanja
Mnogo zadovoljnih korisnika usluga