Grand Hotel Ontur 5*
TopTravel » Leto 2024 » Turska Leto 2024 » Egejska regija Leto 2024 » Češme Leto 2024  » Grand Hotel Ontur 5*

GRAND HOTEL ONTUR 5*

LOKACIJA: Hotel je udaljen 4km od Češmea, a 83km od aerodroma u Izmiru, dok se preko puta hotela, nalazi ostrvo Hios, a gosti se do njega mogu prevesti brodićem. Počeo je sa radom 2000. godine, a renoviran je 2018. godine i prosrtire se na površini od 35.000m2.

PLAŽA: Na sopstvenoj peščano-šljunkovitoj i delom kamenitoj plaži, udaljenoj 150m, gostima hotela omogućeni su peškiri, suncobrani, ležaljke i dušeci bez doplate.

HOTELSKI SADRŽAJ: Hotel sadrži jedan glavni i jedan a la carte restoran sa turskom kuhinjom, koji se doplaćuje, uz četiri bara, otvoren i zatvoren bazen sa vodenim toboganom, spa centrom i četiri konferencijske sale, dok je wifi dostupan bez doplate samo u lobiju hotela. Druge aktivnosti su tenis i stoni tenis, aerobik, teretana, kao i razne animacije i diskoteka. A deci su obezbeđeni dečiji bazen, igralište i klub (4-12 godina). Doplaćuju se usluge ostalih tretmana u spa centru, lekara, pranja veša, kao i pikado i bilijar.

SOBE: U hotelu se nalazi 154 standardne sobe, koje mogu imati pogled na more ili kopno, za najviše 3 osobe (28m2), a u svakoj od njih se nalazi kupatilo sa fenom, wifi, klima, sef, kuvalo, telefon i TV, u mini baru je besplatna jedna voda dnevno.

USLUGA: Švedski sto. Usluga je na bazi all inclusive koncepta.

NAPOMENA: S obzirom da se hotel nalazi na litici, imaćete priliku da uživate u veličanstvenom panoramskom pogledu na Egejsko more.

http://www.onturhotels.com/