Cavo Maris Beach 3*
TopTravel » Leto 2024 » Kipar Leto 2024 » Protaras  » Cavo Maris Beach 3*

HOTEL CAVO MARIS BEACH 3*

 

LOKACIJA:

Hotel Cavo Maris Beach je udaljen od centra mesta Protaras oko 2 km, od Ayia Napa je udaljen oko 9 km, dok je od aerodroma udaljen 50 km.

 

PLAŽA:

Hotel ima sopstvenu peščanu plažu plažu koja je na oko 50 m od hotela, a ležaljke i peškiri se na plaži dodatno plaćaju.

 

HOTELSKA PONUDA:

Hotel ima na raspolaganju recepciju, restoran, bar, otvoreni bazen, zatvoreni bazen, bazen za decu, bar pored bazena i na plaži, animacija za decu, usluge čuvanja dece, đakuzi, sauna, parno kupatilo, kozmetički salon, suvenrnicu, sef na recepciji uz doplatu, Wi-Fi internet, stoni tenis, teretana, mini klub za decu.

 

SOBE:

Hotel ima sobe opremljene sa Klima uređajem, SAT TV, ketler, kupatilo, fen za kosu, sef, mini bar uz doplatu, Wi-Fi internet.

 

USLUGA:

Uglavnom noćenje sa doručkom – samoposluživanje prema hotelskim pravilima, takođe postoji mogućnost doplate za polupansion ili all inclusive.

ZAŠTO REZERVISATI KOD NAS

Mi smo tu da osluškujemo vaše potrebe i da vam ponudimo jedinstveno putovanje u skladu sa vašim željama i budžetom. Želja i ideja o putovanju su dovoljne a mi smo tu da ih pretvorimo u stvarnost.

Kažite nam šta želite i mi ćemo znati šta da vam preporučimo
Sve možemo da odradimo on-line u jako kratkom roku
Dugogodišnje iskustvo u kreiranju turističkih putovanja
Mnogo zadovoljnih korisnika usluga