Club Hotel Letoonia 5*
TopTravel » Leto 2024 » Turska Leto 2024 » Egejska regija Leto 2024 » Fetije Leto 2024  » Club Hotel Letoonia 5*

CLUB HOTEL LETOONIA 5*

LOKACIJA: Hotel se nalazi na poluostrvu, udaljen je 4km od Fetija, a do grada se može doći taksijem ili brodićem, a od aerodroma Dalaman je udaljen 57km. Počeo je sa radom 1898. godine, a renoviran je 2020. i zauzima površinu od 165.000m2.

PLAŽA: Plaža je duga 2km, uz tri peščane uvale i betonske platforme koje okružuju celo poluostrvo, a gostima hotela su na njoj omogućeni suncobrani, peškiri i ležaljke bez doplate.

HOTELSKI SADRŽAJ: Hotel raspolaže sa tri glavna restorana (dijetalni i vegeterijanski meni ), uz tri a la carte restorana sa azijskom, turskom i ribljom kuhinjom, koji se doplaćuju. Takođe, raspolaže i sa tri spoljašnja i jednim unutrašnjim bazenom, uz četiri vodena tobogana, koji se spuštaju u more, zatim deset barova, diskoteka, sala za konferencije, spa centar (sauna, tursko i parno kupatilo, đakuzi), fitness centar. Sportova ima različitih: šest teniskih terena, odbojka na pesku, fudbal, stoni tenis, košarka, gimnastika, streličarstvo, vaterpolo, uz razne dnevne animacije. Deci su obezbeđena tri dečija bazena, igralište, klubovi (mini 4-7 i 8-12 godina) i (teen 13-17 godina). WIFI je dostupan u javnim delovima hotela. Doplaćuju se usluge lekara, čuvanja dece, pranja veša, tretmana u spa centru, frizera, kao i časovi ronjenja i motorizovani sportovi na vodi.

SOBE: U ovom hotelu nalazi se 685 soba, koje se dele na bungalove za najviše 2+1 osobu (20m2), i hotel sobe za maksimalno 3+1 osobu (18-22m2). Sve sobe su lepo raspoređene po kompleksu i okružuje ih zelenilo. U svakoj od soba se nalazi kupatilo sa fenom, klima, kuvalo, TV, telefon, sef, a u mini baru je bez doplate dostupna samo voda.

USLUGA: Usluga je na bazi all inclusive koncepta.

NAPOMENA: Ukoliko želite da uživate u hotelu koji zauzima celo jedno poluostrvo i bogato je bujnom vegetacijom, ovo je pravi izbor za vas.

http://www.letoonia.com/