Sousouras hotel 3*
TopTravel » Leto 2024 » Grčka Leto 2024 » Grčka Hoteli 2024 » Hoteli Kasandra 2024  » Sousouras hotel 3*

SOUSOURAS HOTEL 3*

Lokacija: Hotel Sousouras je kategorisan sa tri zvezde, a predstavlja izvrsno odmaralište za porodice sa decom. Nalazi se u Haniotiju, na poluostrvu Kasandra, u okviru Halkidičke turističke regije. U neposrednoj blizini hotela nalazi se predivna plaža, a centar Haniotija se takođe nalazi na nekoliko minuta hoda.

Hotelski sadržaj: Hotel Sousouras u svom sastavu ima jedan restoran i a-la-carte restoran, glavni bar u sklopu hotela, kao i snack bar, bar na bazenu i bar na plaži, gde se služe lagani obroci i osvežavajući napici, i kafić. Od dodatnog sadržaja u hotelu se nalazi besplatan Wi Fi na javnim površinama, usluga rent-a-car, besplatan parking (ograničen broj mesta, samo za sopstvene automobile, dok se za rent-a-car doplaćuje na licu mesta). Za goste na raspolaganju je doktor na poziv. U blizini hotela se nalaze mini market i prodavnica suvenira. 

Hotel je smešten na plaži koja je peščano šljunkovita. Ležaljke i suncobrani koji se nalaze na plaži se dodatno plaćaju na recepciji hotela.

Smeštaj: Hotel Sousouras ima ukupo 77 smeštajnih jedinica na svom sastavu. Svaka soba ima telefon, radio, kupatilo, fen za kosu, terasu ili balkon. Klima uređaj koji se doplaćuje 6eur dnevno na recepciji hotela kao i mini frižider. Krevetac za bebu se doplaćuje 8eur dnevno i plaćanje je na recepciji hotela. Hotel Sousouras takođe ima i family bungalove za 4 i 5 osoba. Sastoje se iz dve spavaće sobe sa bračnim krevetom ili odvojenim krevetima. Ponudu čine:

Standardne sobe sa pogledom na baštu: (23 m²) – smeštene u celom kompleksu, u bungalovima ili glavnoj zgradi hotela, za 2-3 osobe, imaju bračni krevet, ili dva odvojena kreveta sa kaučem na razvlačenje.

Standardne sobe sa pogledom na more: (23 m²) - smeštene u celom kompleksu, u bungalovima ili glavnoj zgradi hotela, za 2-3 osobe, imaju bračni krevet, ili dva odvojena kreveta sa kaučem na razvlačenje.

Standardne sobe za 4-5 osoba: (23 m²) - smeštene u celom kompleksu, u bungalovima ili glavnoj zgradi hotela, imaju bračni krevet, ili dva odvojena kreveta sa kaučem na razvlačenje.

Porodični bungalov za 5 osoba: (30 m²) – smešten u baštenskim bungalovima, sastoji se od dve dvokrevetne sobe (dva odvojena kreveta).

Porodična soba: (30 m²) – soba je smeštena u glavnoj zgradi ili baštenskim bungalovima, sastoji od dve sobe - dnevne sobe sa kaučem na razvlačenje i spavaće sobe sa dva odvojena kreveta.

Sport i zabava: U svom sastavu hotel Sousouras sadrži bazen namenjen odraslima uz ležaljke i suncobrane (uključene u cenu). Takođe, postoji i manji bazen, namenjen za decu. Najmlađim gostima je namenjeno dečije igralište, mini klub kao i game room. Gosti se takođe mogu baviti i pojedinim sportovima na vodi.

Usluga: Usluga u hotelu je polupansion. Obroci se služe po principu švedskog stola, samoposluživanje.