Fame Residance Goynuk Hotel 4*
TopTravel » Leto 2024 » Turska Leto 2024 » Antalijska regija Leto 2024 » Kemer Leto 2024  » Fame Residance Goynuk Hotel 4*

FAME RESIDENCE GOYNUK 4*

LOKACIJA: Hotel se sastoji iz dva bloka, udaljen oko 10km od Kemera i 40km od aerodroma u Antaliji. Prostire se na 4400m2, a oko njega se nalazi predivan vrt.

PLAŽA: Šljunkovita plaža u Gojnuku je udaljena od hotela 90m, a deli ih put. Za goste hotela obezbeđeni su ležaljke, peškiri i suncobrani bez doplate.

HOTELSKI SADRŽAJ: Pored glavnog restorana, hotel sadrži i tri a’la carte (sa italijanskom, ribljom i turskom kuhinjom koji se doplaćuju), zatim barove na plaži i oko bazena (spoljašnjeg i zatvorenog), tri tobogana, fitness centar, saunu, tursko kupatilo, đakuzi i stoni tenis. Za dobru atmosferu i zabavu, omogućene su noćne predstave i zabave u organizaciji hotela, a za decu odvojen je dečiji bife u restoranu, igralište, bazen kao i mini klub (4-12godina).  Doplaćuju se: bilijar, masaže, usluge lekara i usluge pranja veša.

SOBE: Hotel raspolaže sa dva bloka zgrada na pet spratova i sadrži ukupno 257 soba. Sobe su raspodeljene na standardne, porodične i porodične superior, a sve zajedno sadrže, klimu, TV, kupatilo sa fenom, sef, balkon i mini bar, dok se telefon i fax doplaćuju.

USLUGA: Švedski sto. Usluga je na bazi ultra all inclusive koncepta.

https://www.famehotels.com/