Liberty Lykia Adults Only 16+ 5*
TopTravel » Leto 2024 » Turska Leto 2024 » Egejska regija Leto 2024 » Fetije Leto 2024  » Liberty Lykia Adults Only 16+ 5*

LIBERTY LYKIA ADULTS ONLY 16+ 5*

LOKACIJA: Hotel se nalazi na samo 3km od Oludeniza, 18km od Fetija, a 62km od aerodroma Dalaman. Prostire se na površini od 87.500m2, počeo je sa radom 1994. ali je renoviran 2013-2014. godine.

PLAŽA: Hotel poseduje svoju privatnu peščano-šljunkovitu plažu, gde su suncobrani, ležaljke, dušeci i peškiri dostupni za goste hotela bez doplate.

HOTELSKI SADRŽAJ: U hotelu se nalaze glavni i pet a la carte restorana, koji se dele na italijanski, kineski, riblji, suši i steak), uz veliki izbor različitih barova, WIFI koji je dostupan u javnim delovima hotela, uz pet spoljašnjih i jedan unutrašnji bazen, sa čak 18 vodenih tobogana i 19 teniskih terena. Ostali sportovi su: stoni tenis, košarka, mini golf, razni sportovi na vodi, odbojka, fitness centar, uz saunu, tursko kupatilo i razne animacije. Usluge koje se doplaćuju su: tretmani u spa centru, lekar, pranje veša i časovi golfa.

SOBE: U hotelu se nalaze standardne sobe sa pogledom na kopno, delimičnim i direktnim pogledom na more, a one su za najviše 3 osobe (36m2). Postoji i deluxe suite sa pogledom na kopno, za najviše 4 osobe (64m2), deluxe suite sa djakuzijem i pogledom na kopno i sastoji se iz spavaće i dnevne sobe, za najviše 3 osobe (64m2). Sve sobe poseduju svoje kupatilo sa fenom, balkon, TV, sef, klimu, kuvalo i mini bar, gde su voda i bezalkoholna pića su besplatna.

USLUGA: Usluga je na bazi all inclusive koncepta.

NAPOMENA: Ovaj hotel je isključivo za osobe starije od 16 godina.

http://www.libertylykiaadultsonly.com/