Grecian Park 5*
TopTravel » Leto 2024 » Kipar Leto 2024 » Protaras  » Grecian Park 5*

HOTEL GRECIAN PARK 5*

 

LOKACIJA:

Hotel Grecian Park se nalazi uz nacionalni park Capo Greco sa prelepim pogledom na Mediteran. Do centra Ayia Napa ili protarasa je moguće doći javnim gradskim prevozom koji staje ispred hotela, Ayia Napa je udaljena oko 10 km, dok je Protaras udaljen oko 6 km.

 

PLAŽA:

Hotel se nalazi na udaljenosti oko 300 m od prelepe peščane plaže Konos Bay, na koju se silazi brojnim stepenicama kroz cveće i zelenilo.

 

HOTELSKA PONUDA:

Hotel ima na raspolaganju recepciju, restoran, a la carte restoran, nekoliko barova, otvreni bazen, zatvoreni bazen, đakuzi, sauna, parno kupatilo, salon lepote, minibus prevoz od hotela iz lanca Grecian u Ayia Napa, stoni tenis, igralište za decu, bilijar, mini klub za decu, animacija za decu, prevoz od-do plaže, Wi-Fi internet, parking.

 

SOBE:

Hotel ima ukupno 238 soba sa balkonom ili terasom, opremljene sa klima uređajem, SAT TV, ketler, sef, mini bar, kupatilo, fen za kosu, bade mantil, papuče, Wi-Fi internet, sobe su veličine oko 25 m2.

 

USLUGA:

Uglavnom noćenje sa doručkom – samoposluživanje prema hotelskim pravilima, takođe postoji mogućnost doplate za polupansion ili all inclusive.

ZAŠTO REZERVISATI KOD NAS

Mi smo tu da osluškujemo vaše potrebe i da vam ponudimo jedinstveno putovanje u skladu sa vašim željama i budžetom. Želja i ideja o putovanju su dovoljne a mi smo tu da ih pretvorimo u stvarnost.

Kažite nam šta želite i mi ćemo znati šta da vam preporučimo
Sve možemo da odradimo on-line u jako kratkom roku
Dugogodišnje iskustvo u kreiranju turističkih putovanja
Mnogo zadovoljnih korisnika usluga