Crystal Waterworld Resort & Spa 5*
TopTravel » Leto 2024 » Turska Leto 2024 » Antalijska regija Leto 2024 » Belek Leto 2024  » Crystal Waterworld Resort & Spa 5*

CRYSTAL WATERWORLD RESORT & SPA 5*

LOKACIJA: Ovaj sjajni hotel na obali mora, udaljen je 10km od mesta Serik, 40km od aerodroma i 50km od centra Antalije. Nakon svog otvaranja 2013. godine, sobe i nameštaj u hotelu su renovirani 2022. godine, a njegova površina iznosi 52.000m2.

PLAŽA: Hotel ima svoju privatnu peščano-šljunkovitu plažu, a sve na njoj (suncobrani, ležaljke, peškiri, kao i bar) su omogućeni gostima hotela na korišćenje bez doplate. Jedino se peškiri dobijaju uz depozit.

HOTELSKI SADRŽAJ: Hotel poseduje glavni i pet a la carte restorana (turski i italijnski su besplatni jednom u toku boravka, a azijski, riblji i biftek se doplaćuju). Omogućen je i vegeterijanski meni, zatim četiri spoljašnja i jedan unutrašnji bazen sa sedam vodenih tobogana, salom za konferenciju i 14 različitih barova. U sklopu spa centra su tursko kupatilo, sauna i parna soba, a od sportskih aktovnosti tenis, teretana, košarka, stoni tenis, mini golf, aerobik i odbojka na pesku. Za decu obezbeđena su četiri dečija bazena, meni, igralište i dva kluba (4-12 i 13-17 godina). Dodatne usluge se doplaćuju, poput usluge čuvanja dece, doktora, frizera, masaže, bilijar, kuglanje, razni vodeni sportovi, iznajmljivanje teniske opreme, internet kafe, video igre i usluge pranja veša.

SOBE: Hotel se sastoji iz 729 standardnih soba, za najviše 3 osobe (27m2), 281 porodične sobe, za maksimum 2+2 osobe (33m2) i 4 dvosobna apartmana, koji su za najviše 2 osobe (50m2). Sve sobe poseduju svoje kuptalo sa fenom, telefon, TV, klimu, uz sef, mini bar, wi-fi i balkon ili terasu.

USLUGA: Švedski sto. Usluga je na bazi all inclusive koncepta.

NAPOMENA: Hptel na samoj plaži, posebno pogodan za roditelje sa decom.

http://www.crystalhotels.com.tr/