Melima
TopTravel » Leto 2024 » Grčka Leto 2024 » Grčka Apartmani Leto 2024 » Jerisos 2024  » Melima

Vila Melima nalazi se u Jerisosu, na oko 600m od plaže i isto toliko od centra grada. Vila poseduje studije i apartmane koji se nalaze na prvom, drugom i trećem spratu, i jedan apartman u suterenu. Sve smeštajne jedinice imaju peškire, WI-FI internet, TV, klima uređaj (uračunat u cenu), kuhinju sa većim frižiderom, kupatilo, prostrane terase. Domaćini su ljubazni, a smeštaj nov i pogodan za ugodan i miran porodični odmor. Vila ne poseduje sopstevni parking.

 

U okviru kuće nalaze se sledeće sobe:

1/2 STUDIO: jedna prostorija sa francuskim ležajem (ili 2 singl ležaja), čajna kuhinja (osnovno posuđe, ringla i mala rerna, frižider), kupatilo (tuš kada sa zavesom) i terasa, TV, klima uređaj, internet. Nalaze se na II i III spratu. Studio 1/2 broj 4 – ima kuhinju koja se nalazi na terasi – taj deo terase je zaštićen od vetra i kiše.

1/3+1 APARTMAN: jedna soba sa jednim singl ležajem koji ima + fioka ležaj na izvlačenje, druga soba sa francuskim ležajem u sklopu koje je kuhinja (osnovno posuđe, ringla i mala rerna, frižider), kupatilo, terasa, TV, klima uređaj, internet. Nalaze se na I i II spratu.

1/2+2 STUDIO: jedna soba sa francuskim ležajem ali soba nije odvojena vratima, druga soba sa sofom na izvlačenje (za 2 osobe) u sklopu koje je kuhinja (osnovno posuđe, šporet, frižider), kupatilo, terasa (ispred recepcije koja je isključivo za njih), TV, klima uređaj, internet. Nalaze se u suterenu.

melima 2024 novo

ZAŠTO REZERVISATI KOD NAS

Mi smo tu da osluškujemo vaše potrebe i da vam ponudimo jedinstveno putovanje u skladu sa vašim željama i budžetom. Želja i ideja o putovanju su dovoljne a mi smo tu da ih pretvorimo u stvarnost.

Kažite nam šta želite i mi ćemo znati šta da vam preporučimo
Sve možemo da odradimo on-line u jako kratkom roku
Dugogodišnje iskustvo u kreiranju turističkih putovanja
Mnogo zadovoljnih korisnika usluga