Turunc Resort Hotel 5*
TopTravel » Leto 2024 » Turska Leto 2024 » Egejska regija Leto 2024 » Marmaris Leto 2024  » Turunc Resort Hotel 5*

TURUNC RESORT HOTEL 5*

LOKACIJA: Udaljen od centra Marmarisa 20km, nalazi se u zalivu Turunč, iza zaliva Ičmelera. Aerodromi Dalaman i Bodrum udaljeni su od hotela 120km i 153km, poslednji put je renoviran 2013. godine, a površina mu iznosi 54.000m2.

PLAŽA: Peščamo-šljunkovita, 350 metara duga i nagrađena plavom zastavicom, plaža, nalazi se odmah ispred hotela, a deli ih šetalište. Suncobrani i ležaljke su obezbeđeni gostima bez doplate, a peškiri se dobijaju uz depozit.

HOTELSKI SADRŽAJ: Pored glavnog, tu su i dva a la carte restorana, sa turskom i italijanskom kuhinjom koji se dodatno plaćaju. Uz veli akva park sa sedam tobogana, bazene za odrasle, osam barova, wifi i razni animacioni program. Sportske aktivnosti su razne, poput bilijara, pikada, odbojke na plaži, aerobika, boćanja i fitness centra, a najmlađim gostima obezbeđeni su dečiji bazen, igralište mini klub i disko (4-12 godina). Doplaćuju se: usluge spa centra, lekara, frizera, čuvanja dece, kao i motorizovani sportovi na vodi.

SOBE: Hotel se deli na standardne sobe, koje mogu imati bočni pogled na more ili prirodu, za najviše 3 osobe (20m2), zatim porodične sobe, koje imaju 2 odvojene sobe vratima, za maksimalno 4 osobe (43m2) i deluxe sobe, koje imaju dve sobe na dva nivoa i namenje su za 4 osobe (45m2).

USLUGA: Švedski sto. Usluga je na bazi all inclusive koncepta.

NAPOMENA: Omogućen odličan prevoz dolmušima ili taksi brodićima, do centra Marmarisa ili Ičmelera.

http://www.turunchotels.com.tr/