Pyramisa Sahl Hasheesh 5*
TopTravel » Leto 2024 » Egipat Leto 2024 » Hurgada Leto 2024  » Pyramisa Sahl Hasheesh 5*

PYRAMISA SAHL HASHEESH 5*

LOKACIJA: Hotel se nalazi u elitnom turističkom naselju Sahl Hasheesh, koje krasi prelepi zaliv, sa nekim od najlepših plaža, uz najlepše zalaske sunca.

PLAŽA: Privatna peščana plaža, gde je ulazak u vodu postepen.

HOTELSKI SADRŽAJ: Ovaj hotel nudi raznovrstan sadržaj za svoje goste, pored glavnog i dva a la carte restorana, tu su i dva spoljašnja bazena, kao i dva dečija bazena, uz kids klub i aqua park. Tu je i SPA centar, za raznim oouštajućim tretmanima, kao i potpuno novo opremljena teretana, dok je wifi dostupan bez doplate u delu kod recepcije i lobby baru.

SOBE: U hotelu se nalaze superior pool view sobe, za 2+2 osobe, sa pogledom na bazen, koja je veoma komforna (40m2), deluxe sobe sa pogledom na vrt ili bazen su za 2+2 ili 3+1 osobu i kompletno su renovirane (40m2), zatim deluxe sobe sa pogledom na more su takođe potpuno renovirane (40m2) i junior suite sa pogledom na more je modernije opremljen, za dve odrasle osobe i jedno dete (40m2). Svaka od ovih soba ima balkon, svoje kupatilo sa fenom, mini bar, kuvalo, telefon, sef i TV.

USLUGA: Švedski sto. Usluga je na bazi all inclusive koncepta.

NAPOMENA: Ovaj hotel je preporuka za sve tipove gostiju i predstavlja jedan od najtraženijih hotela na našem tržištu, a ono što vam je dodatna prednost je to da hotel ima predstavnika na srpskom jeziku za celu letnju sezonu koja traje do oktobra tekuće godine.

http://www.pyramisahotels.com/