Sol Principe 4*
TopTravel » Leto 2024 » Španija Leto 2024 » Španija Hoteli Leto 2024 » Kosta del Sol – Malaga Leto 2024  » Sol Principe 4*

SOL PRINCIPE – TORREMOLINOS 4*

 

Lokacija:
Hotel Sol Principe se nalazi u Torremolinosu i udaljen je 2 kilometra od turističkog centra Torremolinosa, a od aerodroma u Malagi na udaljenosti je od oko 5 kilometara. U neposrednoj blizini hotela nalazi se veliki broj supermarketa, prodavnica, suvenirnica i restorana. Hotel je preporuka porodicama sa decom u kome najmladji članovi mogu uživati u raznovrsnim aktivnostima.

Plaža:
Nalazi se na oko 400 metara od peščane plaže Playamar

Hotelski sadržaj:

U okviru hotela Sol Principe su recepcija, restoran u kom se služe pansionski obroci, dva bara od kojih je jedan pored bazena, a drugi u lobiju hotela gde se služe kokteli i drugi osvežavajući napici. U centralnom delu hotela, nalazi se veliki otvoren bazen (laguna) sa pristupom ležaljki i suncobrana. Peškiri za plažu i bazen su dostupni uz unapred plaćen depozit. Hotel u svojoj ponudi ima i zatvoren bazen, kao i fitness centar koji je otvoren 24h. Kako je hotel orjentisan na porodični odmor tokom dana se organizuju brojne animacije za decu i odrasle u avanturističkom klubu i tematskom dečijem igralištu. Besplatan Wi-Fi internet je dostupan u celom smeštajnom objketu besplatno.

Soba:
Sobe hotela Sol Principle imaju kupatilo (fen za kosu), FLAT TV, telefon, klima uređaj, sef (uz doplatu), mini bar (uz doplatu), Wi - Fi internet i balkon. Standardne dvokrevetne sobe su površine oko 20 m2 i imaju pogled na baštu. U standardne sobe se mogu smestiti dve odrasle osobe i dete ili tri odrasle osobe. Treći ležaj je pomoćni.

Usluga:
Polupansion (doručak i večera), švedski sto po principu samoposluživanja.

Kontakt: www.melia.com/en/

ZAŠTO REZERVISATI KOD NAS

Mi smo tu da osluškujemo vaše potrebe i da vam ponudimo jedinstveno putovanje u skladu sa vašim željama i budžetom. Želja i ideja o putovanju su dovoljne a mi smo tu da ih pretvorimo u stvarnost.

Kažite nam šta želite i mi ćemo znati šta da vam preporučimo
Sve možemo da odradimo on-line u jako kratkom roku
Dugogodišnje iskustvo u kreiranju turističkih putovanja
Mnogo zadovoljnih korisnika usluga