Kremlin Palace 5*
TopTravel » Leto 2024 » Turska Leto 2024 » Antalijska regija Leto 2024 » Antalija – Lara Leto 2024  » Kremlin Palace 5*

KREMLIN PALACE 5*

LOKACIJA: Hotel se nalazi u oblasti Kundu, što je 17km udaljeno od Lare, a od aerodroma u Antaliji 20km. Sagrađen je 2003. godine, a renoviran nedavno 2019. godine, i njegova površina iznosi 75.000m2.

PLAŽA: Prelepa peščana plaža, dužine 215 m, na kojoj se peškiri, ležaljke, suncobrani i bar na plaži ne doplaćuju za goste hotela.

HOTELSKI SADRŽAJ: Postoje glavni i četiri a­ la carte restorana, sa italijanskom, meksičkom, turskom i japanskom kuhinjom (uz doplatu), takođe, omogućen je i vegeterijanski meni. Od zabavnih atrakcija i sportova Kremlin Palace hotel sadrži šest barova, dva spoljašnja i jedan unutrašnji bazen, sa šest vodenih tobogana. Zatim, četiri banket i devet konferencijskih sala, besplatan internet, SPA centar ponudu (sauna, parno i tursko kupatilo, đakuzi), teretana, jedanaest fudbalskih i osam teniskih terena, odbojka na pesku, košarka, vaterpolo, stoni tenis, mini fudbal, aerobik, skvoš, pikado, bilijar… Za večernju zabavu tu je diskoteka, animacija kao i muzika uživo. Za najmlađe goste omogućen je dečiji bazen, igralište, tri vodena tobogana, dečiji meni, i dva dečija kluba (mini 4-7, midi 8-12 godina). Usluge koje se dodatno plaćaju su: masaža, frizer, doktor, čuvanje dece, usluge pranja veša, sve vezano za tenis (oprema, časovi), kuglanje i motorni vodeni sportovi.

SOBE: Hotel poseduje jednu glavnu zgradu i tri bloka, sa ukupno 875 soba. Sobe se dele na standardne, kojih ima 770, za najviše 2+2 osobe (23m2), zatim family duplex sobe, kojih ima 127, za 4+1 osobu, i sadrže dve odvojene sobe vratima (48m2), i na 25 standard soba sa bunkbed-om, za najviše 2+2 osobe (23m2). Omogućeno je i 10 soba za osobe sa invaliditetom, za maksimalno 2 osobe. Sve sobe sadrže svoje kupatilo sa fenom, telefon, TV, internet, balkon, klimu, mini bar i sef.

USLUGA: Švedski sto. Usluga je n abazi all inclusive koncepta.

NAPOMENA: Ulazak u hotel pod nazivom “Kapija Uskrsnuća”, rađen je po uzoru na fantastični Trg Kremelj u Moskvi.

http://www.asteriahotels.com/