Grand Yazici Marmaris Palace 5*
TopTravel » Leto 2024 » Turska Leto 2024 » Egejska regija Leto 2024 » Marmaris Leto 2024  » Grand Yazici Marmaris Palace 5*

GRAND YAZICI MARMARIS PALACE 5*

LOKACIJA: Nedavno renoviran hotel 2022. godine, na površini od 70.000m2, sa izuzetnim ambijentom i zelenilom. Udaljen je svega 2km od Ičemera, 6km od centra Marmarisa, a od aerodroma Dalaman i Bodrum udaljen je 100km i 135km.

PLAŽA: Privatna peščana plaža, dužine 380m, na kojoj su dušeci, peškiri, suncobrani i ležaljke dostupni gostima bez doplate.

HOTELSKI SADRŽAJ: Ovaj hotel raspolaže sa glavnim i četiri a la carte restorana(italijanski, azijski, riblji, turski, koji su besplatni jednom u toku boravka). Pored toga, u hotelu se nalaze još i osam barova, tri spoljašnja i jedan unutrašnji bazen, sa akva parkom i dva vodena tobogana. Wifi je omogućen u zajedničkim prostorijama hotela, tu je i spa centar (tursko i parno kupatilo, sauna), konferencijska sala, uz razne animacije, muziku uživo i diskoteku. Sportova ima raznih: košarka, pikado, stoni tenis, mini golf, odbojka na pesku, aerobik, bilijar i tenis. Za decu obezbeđen je dečiji bazen, bife, igralište, kao i klub (4-12 godina). Dodatno se plaćaju usluge doktora, pranja veša, svih tretmana u spa centru, fotografa, frizera kao i časova ronjenja, tenisa, motorizovani sportovi na vodi i rent a car.

SOBE:

Hotel Grand Yazici raspolaže sa 459 soba. Hotelski kompleks je sastavljen od glavne zgrade i bungalova.

U glavnoj zgradi se nalaze hotel sobe koje mogu biti sa pogledom na kopno ili na more (max. 2+1 osoba, francuski ležaj ili dva odvojena kreveta, za dodatnu osobu/dete dodatni pomoćni ležaj) i 29 dvosobnih porodičnih soba (max. 2+2, jedna soba francuski ležaj ili dva odvojena ležaja, druga soba francuski ležaj ili dva odvojena ležaja/ili sofa na razvlačenje).

Bungalovi se nalaze u drugom delu hotela, u okviru njih postoje sobe koje mogu imati pogled na kopno ili na more (max. 2+2, francuski ležaj ili dva odvojena kreveta, za dodatne osobe/decu dobija se dodatni pomoćni ležaj ili sofa na razvlačenje) i 63 dvosobne porodične sobe (max. 4+1, jedna soba francuski ležaj ili dva odvojena ležaja, druga soba francuski ležaj ili dva odvojena ležaja/ili sofa na razvlačenje).

Sadržaj soba: Sve sobe su klimatizovane (centralni sistem), imaju balkon, TV, WiFi, sef (besplatan), mini bar (voda besplatno), telefon, fen, tuš, ketler i set za čaj i kafu.

USLUGA: Švedski sto. Usluga na bazi ultra all inclusive koncepta.

NAPOMENA: Hotel okružen zelenilom, koji vam pruža pravu mogućnost za odmor i rekreaciju.

www.grandyazicihotels.Com