Sentido Djerba Beach 4*
TopTravel » Leto 2024 » Tunis Leto 2024 » Djerba 2024  » Sentido Djerba Beach 4*

HOTEL SENTIDO DJERBA BEACH 4*

 

LOKACIJA:

Hotel Sentido Djerba Beach nalazi se na severo-istočnoj strani poluostrva. Od aerodroma Djerba Zarziz udaljen je 25 km, a od grada Houmt Souk deli ga 15 km i od mesta Midoun samo 5 km.

 

PLAŽA:

Hotel ima sopstvenu široku peščanu plažu. Suncobrani i ležaljke su uključeni u cenu za goste hotela kako na plaži tako i na bazenu, dok je za peškire za bazen i plažu potreban depozit.

 

HOTELSKA PONUDA:

Hotel ima recepciju, restoran, snek bar i bar na plaži, kafe, spoljašnji i unutrašnji bazen, fitness centar, wellness centar, hamam/sauna, menjačnica, prodavnica, salon lepote, igralište za decu. Teniski teren, stoni tenis, golf teren na 3 km udaljenosti od hotela, igraonica. Wi-Fi internet je beslatan i dostupan na javnim površinama hotela. Pojedine hotelske usluge zahtevaju prethodnu rezervaciju, doplatu ili depozit koji se vraća prilikom odlaska.

 

SMEŠTAJ:

Raspolaže sa 246 klimatizovanih soba sa balkonom ili terasom. Sve sobe imaju kupatio (kada ili tuš, fen za kosu), SAT TV, telefon, sef, mini frižider.

 

USLUGA:

All inclusive usluga koja podrazumeva doručak, ručak i večera – samoposluživanje prema hotelskim pravilima.

Za sve informacije o raspoloživosti hotela obratiti se agenciji putem email-a ili na br. 0692217373

ZAŠTO REZERVISATI KOD NAS

Mi smo tu da osluškujemo vaše potrebe i da vam ponudimo jedinstveno putovanje u skladu sa vašim željama i budžetom. Želja i ideja o putovanju su dovoljne a mi smo tu da ih pretvorimo u stvarnost.

Kažite nam šta želite i mi ćemo znati šta da vam preporučimo
Sve možemo da odradimo on-line u jako kratkom roku
Dugogodišnje iskustvo u kreiranju turističkih putovanja
Mnogo zadovoljnih korisnika usluga