Kandelor Hotel 4*
TopTravel » Leto 2024 » Turska Leto 2024 » Antalijska regija Leto 2024 » Alanja Leto 2024  » Kandelor Hotel 4*

KANDELOR 4*

LOKACIJA: Hotel se nalazi u samom centru Alanje, a od aerodroma u Antaliji je udaljen 120km. Zauzima ukupno 2.000m2, sagrađen je 1992. godine i jednom renoviran 2015. godine.

PLAŽA: Od gradske plaže Kleopatra nalazi se na samo 300m, a za goste hotela na plaži broj 7 su ležaljke, suncobrani i dušeci besplatni, dok se peškiri mogu uzeti isključivo uz depozit. HOTELSKI SADRŽAJ: Ovaj hotel sadrži dva bara i glavni restoran, uz besplatan interenet. Sa spoljašnje strane nalazi se bazen koji ima i ograđeni deo za decu, takođe, preko puta se nalazi i igralište, a tu je i stoni tenis kao i odbojka na pesku. Ono što se naplaćuje su usluge pranja i peglanja veša, doktor, spa centar, tursko kupatilo, masaža i sauna, a naplaćuje se i bar na plaži.

SOBE: Hotel se sastoji iz tri zgrade( jedna na četiri sprata i dve na pet spratova). Postoji 86 standardnih soba za 3 osobe(20m2) i 12 dvosobnih family soba za maksimalno 3+2 osobe(30m2). Svaka od tih soba ima svoj bežični internet, TV, klima uređaj i telefon. Takođe, posebno kupatilo (tuš kabina i fen), i balkon, a mini bar i sef se dodatno plaćaju.

USLUGA: Švedski sto. Usluga je na bazi all inclusive koncepta.

NAPOMENA: Odličan odnos cene i kvaliteta usluge. http://www.kandelorhotel.com/