Primasol El Mehdi 4*
TopTravel » Leto 2024 » Tunis Leto 2024 » Mahdia 2024  » Primasol El Mehdi 4*

HOTEL PRIMASOL EL MEHDI 4*

 

LOKACIJA: 

Hotel se nalazi u turističkoj regiji Mahdia, od centra starog grada Mahdia udaljen je oko 3 km, a od aerodroma u Monastiru je oko 50 km.

PLAŽA: 

Hotel se nalazi na svojoj privatnoj peščanoj plaži, a ležaljke i suncobrani na bazenu i plaži se ne naplaćuju, dok je za peškire potreban depozit.

HOTELSKA PONUDA: 

Hotel ima 389 soba raspoređenih u tri zgrade, a gostima su na raspolaganju glavni restoran “L’Oliver”, a la card restoran “The Blue” i nekoliko barova. Za najmlađe tu je mini klub (4-12 god), dečije igralište i klub sa specijanim programom za tinejdžere (13-17 god). Hotel ima dva otvorena i jedan zatvoreni bazen, manji aqua park sa tri tobogana, fitness, bilijar, teren za tenis, stoni tenis, mini golf, aerobik, odbojka na plaži, razni sportovi na plaži. Wi-Fi internet je dostupan besplatno u javnim prostorijama. Gostima su na raspolaganju sportovi na vodi, bilijar, tenis i golf. Hotel ima Spa i Wellness cenar koji su dostupni gostima uz doplatu, gde se nalaze tursko kupatilo, sauna i salon lepote.

SOBE: 

Standardne sobe 26m2 za maksimum troje odraslih, francuski krevet ili dva singl kreveta i pomoćni krevet, porodične sobe 30m2 za maksimum dvoje odraslih i dvoje dece, ima dve sobe, francuski krevet ili dva singl kreveta i dva pomoćna kreveta ili sofa na razvlačenje. Sobe poseduju klima uređaj, SAT TV, telefon, frižider, sef (uz doplatu), kupatilo, terasu ili balkon.

USLUGA: 

All Inclusive usluga koja podrazumeva doručak, ručak, večera – samoposluživanje prema hotelskim pravilima, a u okviru usluge uključena su i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, kafa i kolači u određeno doba dana.

ZAŠTO REZERVISATI KOD NAS

Mi smo tu da osluškujemo vaše potrebe i da vam ponudimo jedinstveno putovanje u skladu sa vašim željama i budžetom. Želja i ideja o putovanju su dovoljne a mi smo tu da ih pretvorimo u stvarnost.

Kažite nam šta želite i mi ćemo znati šta da vam preporučimo
Sve možemo da odradimo on-line u jako kratkom roku
Dugogodišnje iskustvo u kreiranju turističkih putovanja
Mnogo zadovoljnih korisnika usluga