Porfi Beach 3*
TopTravel » Leto 2024 » Grčka Leto 2024 » Grčka Hoteli 2024 » Hoteli Sitonija 2024  » Porfi Beach 3*

PORFI BEACH HOTEL 3*

Lokacija: Kompleks hotela Porfi Beach nalazi se na zapadnoj obali Sitonije, nedaleko od popularnog letovališta Nikiti. Kompleks je renoviran 2012. godine i pruža moderan i visok nivo kvaliteta usluge. Peščana plaža, prozirno more, bujno zelenilo, mnoštvo sadržaja i mesto opuštanja, sve to može da se kaže za hotel Porfi Beach. Od Solunskog aerodroma je udaljen oko 85km.

Plaža: Hotel se nalazi na peščano-šljunkovitoj plaži na kojoj postoje hotelske ležaljke i suncobrani dostupni za goste. Peškiri za plažu se iznajmljuju uz depozit. Na plaži ima prirodnog hlada.

Hotelski sadržaj: Hotel se sastoji iz glavne recepcije, a la carte restorana, tri bara na različitim lokacijama, TV sale, sobe sa video igrama, bazenom  i besplatnim internetom u javnim delovima hotela. Za najmlađe goste omogućeni su igralište i razne animacije, dodatno se plaća: tenis, bilijar, sefovi na recepciji, mini market, parking, fax, kao i usluge čuvanja dece.

Sobe: Hotel poseduje 88 smeštajnih jedinica, koje se dele na promo sobe, za najviše 2 osobe (20m2), zatim standardne sobe, za maksimalno 2 osobe, i imaju pogled na vrt (20-22m2), superior sobe, za najviše 3+1 osobu (23-25m2), junior suite, koji ima dve odvojene sobe vratima i pogled na vrt, za najviše 2+2 osobe (37-40m2), superior porodične sobe, koja sadrži spavaću i dnevnu sobu, za maksimalno 2+2 osobe (28m2) i porodičnog suit-a, koji takođe ima i dnevnu i spavaću sobu, za 2+2 osobe (40m2).

Usluga: Švedski sto. Noćenje sa doručkom, ili polupansion.

Napomena: Jedan od najtraženijih hotela u Sitoniji, koji će svojim gostima pružiti mir i odmor, okružen prirodom. 

ZAŠTO REZERVISATI KOD NAS

Mi smo tu da osluškujemo vaše potrebe i da vam ponudimo jedinstveno putovanje u skladu sa vašim željama i budžetom. Želja i ideja o putovanju su dovoljne a mi smo tu da ih pretvorimo u stvarnost.

Kažite nam šta želite i mi ćemo znati šta da vam preporučimo
Sve možemo da odradimo on-line u jako kratkom roku
Dugogodišnje iskustvo u kreiranju turističkih putovanja
Mnogo zadovoljnih korisnika usluga