Armonia Holiday Village 5*
TopTravel » Leto 2024 » Turska Leto 2024 » Egejska regija Leto 2024 » Bodrum Leto 2024  » Armonia Holiday Village 5*

ARMONIA HOLIDAY VILLAGE & SPA 5*

LOKACIJA: Od aerodroma u Bodrumu ga deli 54km, a od centra 25km. Mesto Turgutreis je udaljeno 5km i idealno je za dobar šoping i šetnju. Zauzima površinu od 20.000m2, otvoren je 1989. godine, ali renoviran nedavano 2021. godine.

PLAŽA: Hotel poseduje svoju privatnu peščano-šljunkovitu plažu, koja predstavlja jednu od najlepših plaža na obalama Bodruma, nagrađenom čak i plavom zastavicom. Gostima hotela omogućeni su suncobrani, peškiri, ležaljke i bar na plaži bez doplate.

HOTELSKI SADRŽAJ: Pored glavnog, tu su i tri a la carte restorana sa italijanskom i turskom kuhinjom, koji su besplatni jednom u toku boravka, dok se riblji uvek doplaćuje. Od ostalog sadržaja, tu je šest barova, dva spoljašnja bazena sa tri vodena tobogana, spa centrom (tursko kupatilo i sauna), kao i večernjom zabavom, uz razne animacije, diskoteku i muziku uživo.

Za decu omogućen je dečiji bazen i klub (4-12 godina). Sportova ima raznih: tenis i stoni tenis, mini fudbal i golf, fitness centar, aerobik, sportovi na vodi, bilijar,košarka, pikado i boćanje. Dodatno se plaćaju usluge doktora, čuvanja dece, pranja veša, tretmana u spa centru, motorizovani vodeni sportovi i surfovanje.

SOBE: Hotel se sastoji iz 302 standardne sobe (4 su za osobe sa invaliditetom), za maksimalno 2+2 osobe (20m2), 48 Large soba, za najviše 3+1 osobu (26m2). Sve sobe imaju svoje kupatilo sa fenom, TV, telefon, klimu, balkon, mini bar (gde je samo voda bez doplate), a sef se doplaćuje takođe.

USLUGA: : Švedski sto. Usluga je na bazi all inclusive koncepta.

NAPOMENA: Hotel poseduje animaciju na srpskom jeziku, idealan za porodice sa decom. Takođe, osobama sa invalididetom omogućen lakši prilaz plaži, kao i ostalim hotelskim sadržajima.

https://armonia.holiday/