Sunis Efes Royal Palace Resort & Spa 5*
TopTravel » Leto 2024 » Turska Leto 2024 » Egejska regija Leto 2024 » Izmir Leto 2024  » Sunis Efes Royal Palace Resort & Spa 5*

SUNIS EFES ROYAL PALACE RESORT & SPA 5*

LOKACIJA: Ovaj hotel se nalazi nadomak mesta Ozdere, 35km udaljen od aerodroma u Izmiru, a njegovog centra 52km. Počeo je sa radom 2015. godine, a njegova površina iznosi 45.000m2.

PLAŽA: Na privatnoj  peščano-šljunkovitoj plaži, gostima hotela su omogućeni na korišćenje suncobrani, peškiri, dušeci i ležaljke. Takođe, omogućen je i bar na plaži bez doplate.

HOTELSKI SADRŽAJ: Pored glavnog tu su i tri snek, kao i pet a la carte restorana, sa različitom internacionalnom kuhinjom, koji su jednom u toku boravka besplatni. Hotel poseduje tri spoljašnja i jedan unutrašnji bazen, uz četiri vodena tobogana, tri konferencijske sale, spa centar (sauna i tursko kupatilo) i teretanu. Sportova ima raznih poput stonog tenisa, pikada, aerobika, bilijara i odbojke na pesku. Hotel nudi i raznovrstan program za decu, kao što su tri spoljašnja i jedan unutrašnji bazen, uz tri vodena tobogana, igralište, dečiji bife i klub (4-12 godina). Doplaćuju se usluge lekara, pranja veša, frizera, čuvanja dece, masaže i motorizovanih sportova na vodi.

SOBE: Hotel ukupno ima 470 soba, dele se na efes standard sobe sa pogledom na kopno, delimičnim i direktnim pogledom na more, za najviše 2+1 osobu (29m2), zatim na family suite sa pogledom na kopno, koji ima dve odvojene prostorije i za maksimalno 4 osobe je (42m2), efes family suite sa pogledom na more, za takođe četiri osobe (36m2), royal deluxe suite, za maksimalno 4 osobe (59m2), laguna suite, za najviše 5 osoba (86m2), presidental suite, za 6 osoba (165m2) i sobe za osobe sa invaliditetom (29m2). Sve sobe sadrže svoje kupatio sa fenom, sef, telefon, klimu, wifi, TV, kuvalo, balkon i mini bar, gde su samo voda i bezalkoholni napici besplatni.

USLUGA: Švedski sto. Usluga je na bazi all inclusive koncepta.

NAPOMENA: Ukoliko želite odmor uz razne aktivnosti, za sve uzraste, ovaj hotel je pravi izbor.

https://sunishotels.com/hotel/efes-royal-palace-resort-spa-en.html