Mercure Hurghada 4*
TopTravel » Leto 2024 » Egipat Leto 2024 » Hurgada Leto 2024  » Mercure Hurghada 4*

MERCURE HURGHADA 4*

LOKACIJA: Hotel se nalazi u mirnoj oblasti Magawish, na samo 15 minuta od centra grada, u južnom delu Hurgade.

PLAŽA: Privatna dugačka, peščana plaža, gde su suncobrani i ležaljke dostupni gostima hotela na korišćenje bez doplate, dok se peškiri dobijaju uy karticu.

HOTELSKI SADRŽAJ: Pored dva glavna, tu su i tri a la carte restorana (sa mediteranskom, azijskom i ribljom kuhinjom), uz pet barova, dva bazena, fitness centar, wifi u javnim delovima hotela, fudbal i razne vodene sportove (uz doplatu). Za najmlađe goste, hotel je obezbedio mini i junior klub (4-7 i 6-12 godina), igralište, kao i čuvanje dece (uz doplatu). Korišćenje saune, đakuzija, tenisa, kao i usluge pranja i peglanja veša moguće je takođe uz doplatu.

SOBE: U ovom hotelu se nalazi 469 soba, modernog dizajna, renovirane pre dve godine. Sva od tih soba može imati pogled na baštu, bazen ili more. Standard sobe su za 2+1 osobu (22m2), superior su za 2+2 osobe (48m2), superior porodične sobe imaju odvojenu prostoriju i namenjene su za 3+2 osobe (48m2) i superior suit king size  i može da smesti 5 odraslih osoba (96m2). U svakoj od tih soba nalazi se klima, kupatilo sa fenom, mini bar, telefon TV, kao i balkon ili terasa.

USLUGA: Švedski sto. Usluga je na bazi all inclusive koncepta.

NAPOMENA: Preporučujemo svim tipovima gostiju, a hotel vam nudi visok nivo usluge i kvaliteta smeštaja, uz veoma mirno okruženje.