Kušadasi i Čanakale Leto 2024 Bus
TopTravel » Leto 2024 » Turska Leto 2024  » Kušadasi i Čanakale Leto 2024 Bus

KUŠADASI I ČANAKALE 2024

TURSKA

13 dana / 11 noćenja, autobusom

PUTOVANJE KOJE SE PAMTI ZA CEO ŽIVOT

FIRST MINUTE

Kušadasi krasi sedam predivnih plaža, nacionalni park, mnogobrojni restorani, turski barovi do kojih lako možete doći malim autobusima – dolmušima.

Sam centar grada je dinamičan, pun različitih mesta za izlaske dok se van grada nalazi veliki broj hotela i plaža u mirnom okruženju. Udaljen 90 km Izmira, moderno je i vrlo živo letovalište. Smešten u podnožju planina Pilov i Kadafat na istoku i planine Kese na zapadu, koje ga štite od kontinentalnih vetrova i omogućavaju blagu sredozemnu klimu sa preko 300 sunčanih dana godišnje. Zajedno sa okolinom, Kušadasi predstavlja pravu kulturološku riznicu. Blizina brojnih antičkih lokaliteta (Efes, Milet, Didima, Prijena, Pamukale, Afrodizijas i dr.) daje letovanju posebnu draž. U okolini grada nalaze se četiri akva parka.  Najinteresantniji je Aqva Fantasy sagradjen je u „Diznijevom stilu“ sa raznovrsnom ponudom uključuje i ostrvo sa blagom, podmornicu za decu i preko 30 različitih tobogana. Utorkom i petkom su pazarni dani. Na tezgama se može naći raznovrsna roba (džins, majice, satovi, voće, povrće i dr.).Najpoznatiji je svakako Akropolj, koji je priznat kao jedan od najboljih primera klasične grčke umetnosti i arhitekture.

PROGRAM PUTOVANJA:

1.DAN, BEOGRAD – ČANAKKALE

Polazak iz Beograda u 14h. Polazak iz Niša 17:30h. Noćna vožnja sa kraćim pauzama radi odmora i graničnih formalnosti

 

2. DAN ČANAKALE – TROJA

Dolazak u prepodnevnim satima. Smeštaj u hotel. U 15h fakultativni izlet za Troju. Noćenje.

 

3. DAN, ČANAKKALE – KUŠADASI

Doručak. Nastavak puta za Kušadasi. Dolazak u Kušadasi u ranim popodnevnim satima. Smeštaj u odabrani hotel.

 

4. - 11. DAN, KUŠADASI

Boravak na bazi usluge iz tabele.

 

12. DAN, KUŠADASI – ČANAKKALE

Polazak iz Kušadasija u 14h. Dolazak u Čanakale. Smeštaj u hotel. Noćenje.

 

13. DAN, ČANAKKALE

Doručak. Polazak za Srbiju. Dolazak u Beograd oko ponoći. Kraj programa.

KUSADASI CANAKALE CENOVNIK 2024

LEGENDA:

NA – Najam apartmana / sobe

BB – noćenje + doručak;

HB – polupansion (noćenje, doručak + večera);

All inclusive – sve uključeno;

1/2 + 1- 1/2 soba + 1 pomoćni ležaj; 1/3 + 1 – 1/3 soba + 1 pomoćni ležaj; 1/2 + 2 – ½ soba + 2 pomocna ležaja; 1/3 – 1/3 soba .

DECA U PRATNJI DVE ODRASLE OSOBE:

- Dete do 7 godina:

CENOVNIK DECA U PRATNJI DVE ODRASLE OSOBE

- dete do 12 godina – popust – 50%

- Drugo dete 0d 02 – 12 godina -popust 50% 

CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:

- Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, AC/TV, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji Beograd – Kušadasi – Beograd

- Prelaz mostom Čanakkale 1915 ili trajektom na relaciji Čanakkale – Eceabat – Čanakkale

- 2 noćenja sa doručkom u hotelu (3* ili više) u Čanakkale-u

- Boravak 10 dana (9 noći), sa uslugom po izboru u dvokrevetnim ili dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem

- Transfer vodiča

- Troškovi organizacije puta

- Usluge predstavnika agencije organizatora putovanja ili inopartnera za vreme boravka na destinaciji    

 

CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:

- Međunarodno grupno putno zdravstveno osiguranje.

- Individualni i ekstra troškovi.

- Usluge koje nisu predviđene programom

- Poseta Troji – 30€ (prevoz, ulaznica, lokalni vodič, vodič na srpskom)

- Troškove fakultativnih izleta u Kušadasiju koji nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor sa organizatorom izleta – agencijom ino partnera

 

NAĆIN PLAĆANJA:

- Prilikom rezervacije najmanje se uplaćuje 40% od aranžmana, a ostatak najkasnije 14 dana pre polaska na put.

- U našim prostorijama postoji mogućnost plaćanja u ratama do polaska u gotovini, karticama banaka (Visa, Master, Maestro, Dina), kao i kreditnom karticom banke Intesa do 6 mesečnih rata.

- Aranžman je moguće platiti čekovima građana na više mesečnih rata (1 rata: 40%, preostali deo se deli na jednake mesečne rate). Čekovi se deponuju prilikom rezervacije.

- U slučaju velikih poremećaja na monetarnom tržištu, cena aranžmana podleže promeni.


FAKULTATIVNI IZLETI

Za realizaciju ovih izleta potrebno je najmanje 25 prijavljenih učesnika. (U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika izleti bi mogli da se izvedu uz korigovanje cene).

Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika, objektivnih okolnosti i od inopartnera na destinaciji.

 

NAPOMENA:

Opisi hotela su informativnog karaktera i preuzeti su sa web stranica hotela. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru hotela, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to zavisi isključivo od hotela.

 

CHECK IN/OUT:

U sobe hotela je prvog dana boravka u 14h, a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 10h. Prilikom smeštaja u u sobe, apartmane, treba prijaviti eventualne nepravilnosti(ako je nešto polomljeno ili neki kvar) našem predstavniku ili recepciji hotela i iste ostaviti u prvobitno zatečenom stanju.

 

PREVOZ:

Moderni turistički autobusi ( AC/TV ), ili mini bus.

Raspored sedenja u autobusu je određen redosledom prijave. Ukoliko stranke imaju želju da odaberu sedište, podnose zahtev  i uplaćuju dodatnih 3000 dinara po sedištu. prilikom prijave za aranžman.

 

KONEKTIVNI TRANSFER:

Cena konektivnog transfera iz Novog Sada:

2400 din za odrasle

1700 din za decu

- Mogućnost konektivnog transfera iz Subotice, Kikinde, Zrenjanina, Rume, Šapca I Sremske Mitrovice. Za više informacija obratiti se agenciji.

*Konektivni transfer odnosi se na polaske van Beograda, koji nisu usputni autobusu na putu ka destinaciji.

OPIS HOTELA

OPIS SMEŠTAJA:

HOTEL OZKA 3*

Nalazi se u centru Kušadasija. Doručak – kontinentalni način usluživanja. Ima dvokrevetne i trokrevetne sobe. Opremljene su sa: TWC, terasa, telefon, TV, WiFi, fen, klima. Sadržaj hotela: bazen sa delom za decu, restoran, bar, recepcija.

 

HOTEL MELIKE 2+*

Hotel Melike nudi sobe sa sopstvenim balkonima koji gledaju na Sredozemno more, a nalazi se na samo 50 metara od plaže Ladies Beach u Kušadasiju. Njegov restoran ima terasu zaštićenu od vetra, sa panoramskim pogledom na more.

Hotel ima otvoreni bazen, uključujući i dečji bazen. Za zabavu, hotel nudi igraonicu sa stonim tenisom, a besplatan bežični internet možete koristiti u zajedničkim prostorijama.

Klimatizovane sobe hotela Melike imaju satelitsku televiziju. Sve imaju sopstveno kupatilo, tuš i fen za kosu.

Doručak na bazi švedskog stola i večera se služe na krovnoj terasi restorana. Možete se opustiti na terasi uz piće iz bara kraj bazena, dok u živoj muzici i narodnim igrama možete uživati uveče u baru u lobiju. Radnici u hotelu govore srpski jezik

 

FLORA FAMILY SUITES 3+*

Hotel Flora Suites 3+*- nalazi se na oko 700 metara od plaže Long beach i na oko 5 km od centra Kušadasija.

Sve sobe hotela opremljene su kupatilom, klima uređajem (korišćenje je uračunato u cenu), mini-barom, TV, telefonom, fenom i terasom.

U okviru hotela  nalazi se bazen sa odvojenim delom za decu, bar, restoran, parking, lift i internet uz doplatu.

Hotel nudi svojim gostima i različite sportske aktivnosti kao što su tereni za košarku, odbojku, tenis, mini golf.

Takođe su u ponudi i igralište za decu, bilijar i stoni tenis.

Restoran nudi doručak, ručak i večeru u stilu švedskog stola na otvorenom, a nudi i mogućnost trpeze u zatvorenom prostoru.

Lobi bar i bar na bazenu poslužuju različita alkoholna i bezalkoholna pića.

Hotel Flora Suites poseduje sopstveni deo plaže sa ležaljkama i suncobranima, čije je korišćenje uključeno u cenu. Do plaže svakodnevno vozi -shuttle – vozilo

Usluga u hotelu je All inclusive – doručak, ručak, večera, (buffet servis, samoposluživanje).

 

HOTEL ROXX ROYAL 4*

Do 2020. godine hotel Santur u čuvenoj „srpskoj ulici“ u Kušadasiju, sa novim menadžmentom osim promene imena  donosi i promene u samom hotelu i poboljšanje usluga. Hotel se nalazi u centru grada, nadomak stanice minibuseva (dolmuša) koji voze na okolne plaže Kušadasija. Od gradske plaže hotel je udaljen oko 400m. Hotel je renoviran 2020. godine. Sobe su klimatizovane i poseduju Wi Fi signal, telefon, flat televizor i terasu i naša je preporuka za letovanje u Turskoj. Trokrevetne sobe nemaju terasu. Hotel Santur sadrži prostrani recepcijski hol, TV-salon, zatvoreni i otvoreni restoran, bar, zatvoreni i otvoreni bazen sa ležaljkama i suncobranima – idealno za letovanje u Kušadasiju. Usluga u hotelu Santur je na bazi polupansiona – doručak i večera po principu samoposluživanja (švedski sto).

 

HOTEL ASENA 3*

Hotel se nalazi na samoj Ladies beach plaži, od koje je deli šetalište i na oko 3 km od centra grada. Suncobrani i ležaljke na plaži se plaćaju. Hotel poseduje recepciju, restoran, bar, bazen koji se nalazi na krovu hotela, sefovi (uz doplatu), sobe: TWC, TV, klima uređaj, balkon, fen zakosu. Usluga u hotelu Asena 3* je na bazi polupansiona.

 

HOTEL PONZ 3*

Hotel Ponz nalazi se u delu grada Ladies beach, dok je od istoimene plaže udaljen oko 100 metara.  Smešten je u manjoj bočnoj ulici, na par koraka od svih turističkih atrakcija, dok je od centra Kušadasija udaljen oko 3 km. Do centra grada saobraćaju dolmuši, čija je autobuska stanica u blizini hotela. Hotel je u potpunosti renoviran pre desetak godina. Hotel sadrži bazene za odrasle i decu, terasu za sunčanje, bar, recepciju, sef na recepciji (uz depozit), bilijar, pikado, teretanu. Hotel ima svoj privatni parking. WiFi je besplatan za goste hotela. Usluga je na bazi polupansiona.

 

HOTEL SURTEL 3*

Hotel Surtel 3* je smešten u centru Kušadasija, u krugu mnogobrojnih prodavnica, barova i restorana. Od gradske plaže ga deli dvestotinepedeset metara. Poseduje restoran u kome se služe jela internacionalne kuhinje. Restoran ima i izlaz na terasu sa koje se pruža predivan pogled na more. Hotel Surtel od dodatnih sadržaja ima nekoliko barova, menjačnicu, TV salu, besplatan parking, besplatan wireless internet u lobiju, sef na recepciji (uz doplatu na licu mesta)… Posebnu atrakciju čini bazen na krovu hotela u sastavu koga je i bar. Sve sobe imaju TWC, fen, telefon, mali frižider, , TV, klima uredjaj (uračunat u cenu) i balkon. Usluga u hotelu je sve uključeno (all inclusive), švedski sto (samoposluživanje). Sadržaj usluge sve uključeno (all inclusive)

 

HOTEL ARORA 4*

Hotel Arora se nalazi u neposrednoj blizini turističkih atrakcija. Od centra grada Kušadasija je udaljena oko 6 km. Gostima hotela na raspolaganju su dva restorana, od kojih je jedan na otvorenom. Bazen na otvorenom poseduje i deo namenjen deci, a hotel ima i zatvoreni bazen. Hotel izlazi na privatnu peščano-šljunkovitu plažu, Long beach, na kojoj je korišćenje ležaljki i suncobrana besplatno za goste hotela. Hotelska usluga je all inclusive –doručak, ručak i večera po principu samoposluživanja, izbor više jela (švedskisto), domaća alkoholna i bezalkoholna pića.

 

HOTEL BELMARE 4*

Belmare 4* je udaljen četiri kilometra od centra Kušadasija. Plaža Long Beach je udaljena šeststotina metara i na njoj hotel ima svoj deo sa ležaljkama i suncobranima (besplatni za goste hotela). Takodje, organizovan je prevoz do i od plaže prema odredjenim satnicama. Hotel poseduje restoran, dva bara, otvoreni bazen sa odeljkom za decu, zatvoreni bazen, saunu, tursko kupatilo, a gosti se mogu zabavljati uz stoni tenis, animacije, diskoteku, mogu iznajmiti bicikl… Bežični internet je dostupan u lobiju hotela. Sve sobe su sa TWC-om, AC-om, fenom, TV-om, minibarom, telefonom i sefom (uz doplatu na licu mesta). Usluga u hotelu je sve uključeno,  švedski sto (samoposluživanje). Sadržaj usluge sve uključeno (all inclusive).

- Putne isprave

Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje prolaze. Preporučuje se putnicima, državljanima Srbije, da se informišu o uslovima ulaska u zemlje u koju putuju (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…). Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje u koju putuju.

- Program važi isključivo za putnike sa novim biometrijskim pasošima. Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima na polasku i u toku trajanja aranžmana.

 

Uslovi korišćenja putovanja navedeni su u Opštim uslovima putovanja Halo Tours, Licenca OTP A035/2022, a usklađeni su sa Zakonom o turizmu Republike Srbije; mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Halo Tours smatra da se putnik upoznao sa Opštim uslovima putovanja, potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije. Minimum za realizaciju aranžmana je 35 prijavljenih putnika. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih agencija ima pravo otkaza aranžmana do 5 dana pre polaska.

Uz ovaj pogram važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Halo Tours.

ZAŠTO REZERVISATI KOD NAS

Mi smo tu da osluškujemo vaše potrebe i da vam ponudimo jedinstveno putovanje u skladu sa vašim željama i budžetom. Želja i ideja o putovanju su dovoljne a mi smo tu da ih pretvorimo u stvarnost.

Kažite nam šta želite i mi ćemo znati šta da vam preporučimo
Sve možemo da odradimo on-line u jako kratkom roku
Dugogodišnje iskustvo u kreiranju turističkih putovanja
Mnogo zadovoljnih korisnika usluga