Sentido Bellevue Park 5*
TopTravel » Leto 2024 » Tunis Leto 2024 » Port El Kantaoui 2024  » Sentido Bellevue Park 5*

HOTEL SENTIDO BELLEVUE PARK 5*

 

LOKACIJA: 

Hotel Sentido Bellevue Park se nalazi na oko 3 km od marine i centra mesta Port El Kantaui-a dok je grad Sousse udaljen 12 km. Od aerodroma u Monastiru udaljen je 30 km, a od aerodrome Cartage, u Tunisu, 140 km.

 

PLAŽA:

Hotel ima direktan izlaz na široku peščanu plažu. Ležaljke i suncobrani na bazenu i na plaži se ne naplaćuju, a za peškire potreban je depozit.

 

HOTELSKA PONUDA:

Hotel je moderan i ima recepciju, glavni restoran, restoran sa tuniškim specijalitetima, bistro bar, snek bar, mavarski kafe, zatvoreni bazen sa toplom vodom, otvoreni i dečiji bazen, fitnes i spa centar, prodavnica, mini klub i igralište, besplatan wifi u celom hotelu. Od sportskih sadržaja hotel poseduje 2 teniska terena, 2 kuglane, stoni tenis, odbojku na plaži, aquagym, aerobik, razni sportovi na vodi. Animacioni tim organizuje muzčki program i sportske aktivnosti u okviru hotela i na plaži. Pojedine hotelske usluge zahtevaju prethodnu rezervaciju, doplatu ili depozit koji se vraća prilikom odlaska.

 

SMEŠTAJ:

Hotel ima 387 luksuzno opremljenih soba, sve sobe imaju klima uređaj, balkon ili terasu, moderno kupatilo s kadom i odvojenim toaletom, fen za kosu, LCD TV, minibar, kuvalo za čaj/kafe, i sef.

 

USLUGA:

All inclusive usluga koja podrazumeva doručak, ručak, večera – samoposluživanje prema hotelskim pravilima.

 

ZAŠTO REZERVISATI KOD NAS

Mi smo tu da osluškujemo vaše potrebe i da vam ponudimo jedinstveno putovanje u skladu sa vašim željama i budžetom. Želja i ideja o putovanju su dovoljne a mi smo tu da ih pretvorimo u stvarnost.

Kažite nam šta želite i mi ćemo znati šta da vam preporučimo
Sve možemo da odradimo on-line u jako kratkom roku
Dugogodišnje iskustvo u kreiranju turističkih putovanja
Mnogo zadovoljnih korisnika usluga