Labranda Lebedos Princess 4*
TopTravel » Leto 2024 » Turska Leto 2024 » Egejska regija Leto 2024 » Izmir Leto 2024  » Labranda Lebedos Princess 4*

LABRANDA LEBEDOS PRINCESS 4*

LOKACIJA: Hotel se nalazi na udaljenosti 6km od mesta Sefirihisar, 52km od centra Izmira, od njegovog aerodroma 60km, a od drevnog grada Efesa 70km.

PLAŽA: Hotel poseduje svoju privatnu peščanu plažu, a suncobrani i ležaljke su dostupni za goste hotela bez doplate.

HOTELSKI SADRŽAJ: Pored glavnog tu su i dva a la carte restorana(italijanski i riblji koji se doplaćuju). Tu su i spoljašnji bazen, četiri bara uz spa centar (sauna, tursko kupatilo), teretanu, sportove (stoni tenis, bilijar, fudbal, pikado, odbojka na pesku). Za večernju zabavu omogućen je amfiteatar uz muziku uživo i raznu animaciju. Deci su obezbeđeni bazen, igralište i klub (6-12 godina).  Doplaćuju se usluge pranja veša, ostalih tretmana u spa centru, kao i sportovi na vodi, časovi kuvanja i ronjenja.

SOBE: Hotel raspolaže sa 176 soba, od kojih su 88 standardne, za najviše 3 osobe (20m2) i 88 superior soba, za maksimalno 2 osobe (20m2). Sve sobe poseduju svoje kupatilo sa fenom, klimu, wifi, telefon, TV, sef, kuvalo, balkon, dok je u mini baru dostupna samo voda bez doplate.

USLUGA: Švedski sto. Usluga je na bazi all inclusive koncepta.

NAPOMENA: Ukoliko želite porodičan, miran odmor, u hotelu koji je okružen velikom baštom i koristi proizvode uzgajane na sopstvenoj organskoj farmi. Takođete imaćete priliku da vidite veliki broj kornjača u kanalu koji protiče kroz resort.

http://www.labranda.com/lebedos