Side Su 4* – Adults Only
TopTravel » Leto 2024 » Turska Leto 2024 » Antalijska regija Leto 2024 » Side Leto 2024  » Side Su 4* – Adults Only

SIDE SU 4*

LOKACIJA: Hotel je udaljen 2km od grada Side, 6km od Manavgata, a 60km od aerodroma u Antaliji. Nalazi se na manjem uzvišenju.

PLAŽA: Hotel je udaljen na oko 300m od peščano-šljunkovite plaže, na kojoj ima svoj deo za goste hotela, gde su suncobrani, ležaljke i peškiri besplatni, ali sa ograničenim brojem.

HOTELSKI SADRŽAJ: Od osnovnih sadržaja tu su: glavni restoran, uz dva bara, tri bazena i besplatnim internetom u svim zajedničkim prostorijama hotela. Dodatno se doplaćuju: peškiri za bazen, sportovi na vodi, bilijar, usluge doktora, frizera, masaže, pranja veša, kao i promena peškira na bazenu i plaži. Spa, fitness i wellness se takođe doplaćuju.

SOBE: Hotel se sastoji od ukupno 157 soba, koje se dele na economy, junior suite, na standardne sa delimičnim pogledom na more, zatim standardne sa pogledom na kopno, standardne sa pogledom na more i deluks sobe. Sve sobe poseduju svoj klima uređaj, kupatilo sa fenom, TV-om, a neke i balkonom ili terasom. Doplaćuje se sef, mini bar, fax i telefon.

USLUGA: Švedski sto. Usluga je na bazi all inclusive koncepta.

NAPOMENA: Hotel je isključivo za odrasle goste (16+).

http://hotelsidesu.com/