Barska rivijera Leto 2024
TopTravel » Leto 2024 » Crna Gora Leto 2024 » Hoteli Crna Gora Leto 2024  » Barska rivijera Leto 2024

Barska rivijera

Barska rivijera se nalazi u jugoistočnom delu Crne Gore, zapljuskuje je prelepo Jadransko more, a prostire se na oko 500 km2 površine. Obala se može prepoznati po velikoj razuđenosti, a dužina same obale iznosi oko 45 km. Na ovom području klima se odlikuje dugim, toplim i suvim letima. Celokupnu rivijeru čini nekolicina većih i manjih naselja, od čega je glavni turistički centar grad Bar, po kome je i nazvana rivijera. Od ostalih naselja, najviše su turistički afirmisani gradovi: Sutomore, Čanj, Šušanj, Dobre vode, Zagrađe itd. Malo naselje Virpazar nije toliko u turističkom smislu popularno, ali je poznato po tome što se od ovog mesta kreće na krstarenje po Skadarskom jezeru. Zaštitni znak ovog područja su maslinjaci, a posebno je atraktivna manifestacija “Dani masline” koja se održava svake godine u decembru mesecu.

Turistička agencija Top Travel iz Novog Sada, nastoji da spoji turiste sa ovom predivnom rivijerom i pruži kvalitetan, komforan i lep smeštaj. U nastavku izdvojena ponuda smeštaja, za više informacija možete nas kontaktirati na br. 069/221-73-73. 

ZAŠTO REZERVISATI KOD NAS

Mi smo tu da osluškujemo vaše potrebe i da vam ponudimo jedinstveno putovanje u skladu sa vašim željama i budžetom. Želja i ideja o putovanju su dovoljne a mi smo tu da ih pretvorimo u stvarnost.

Kažite nam šta želite i mi ćemo znati šta da vam preporučimo
Sve možemo da odradimo on-line u jako kratkom roku
Dugogodišnje iskustvo u kreiranju turističkih putovanja
Mnogo zadovoljnih korisnika usluga