Koviou Holiday Village 3*
TopTravel » Leto 2024 » Grčka Leto 2024 » Grčka Hoteli 2024 » Hoteli Sitonija 2024  » Koviou Holiday Village 3*

KOVIOU HOLIDAY VILLAGE 3*

LOKACIJA: Nalazi se između Nikitija i Neos Marmarasa, udaljen na oko 250m od jedne od najlepših plaža Sitonije, Koviou beach.

PLAŽA: Do plaže je moguće doći kroz tunel, ispod magistrale, zatim stazom pored hotela Makednos. Ležaljke i suncobrani se dodatno plaćaju.

HOTELSKI SADRŽAJ: Pored restorana, u hotelu se nalaze dva bara, otvoreni bazen sa delom za decu, dečije igralište i parking, dok je wifi dostupan u svim javnim delovima hotela.

SOBE: Sobe u ovom hotelu se dele na standardne, za najviše 2+2 osobe, (20m2), bungalove za najviše 2+2 osobe koje imaju pogled na baštu (30m2), porodični apartmani su namenjeni za 2-5 osoba, sastoje se iz dve sobe (40m2) i maisonette za najviše 2+2 osobe, sastoje se iz dva nivoa (35m2). U svakoj sobi se nalazi kupatilo sa fenom, TV, klima, terasa, mali frižider i krevetac (koji je moguće dobiti na upit bez doplate).

USLUGA: Švedski sto. Usluga je na bazi polupansiona.

NAPOMENA: Hotel je idealan ako želite ekonomičan porodični odmor, u okruženju gde se govori srpski jezik.

http://www.koviouholidayvillage.com/

ZAŠTO REZERVISATI KOD NAS

Mi smo tu da osluškujemo vaše potrebe i da vam ponudimo jedinstveno putovanje u skladu sa vašim željama i budžetom. Želja i ideja o putovanju su dovoljne a mi smo tu da ih pretvorimo u stvarnost.

Kažite nam šta želite i mi ćemo znati šta da vam preporučimo
Sve možemo da odradimo on-line u jako kratkom roku
Dugogodišnje iskustvo u kreiranju turističkih putovanja
Mnogo zadovoljnih korisnika usluga