Kuća Sunshine
TopTravel » Leto 2024 » Grčka Leto 2024 » Grčka Apartmani Leto 2024 » Sarti 2024  » Kuća Sunshine

SUNSHINE

Kuća Sunshine je nova kuća u ponudi, puštena u promet u julu 2021. godine. Smeštena je u novom delu Sartija, na svega 40 m od mora i nudi veoma luksuzan, moderan i komforan smeštaj. U okviru kuće Sunshine nalaze se studiji i studiji sa galerijom, smešteni u visokom prizemlju. Smeštajni kapaciteti su namenjeni za 2-4 osobe maksimalno. Svaka smeštajna jedinica sadrži klima uređaj (čije je korišćenje uključeno u cenu), SAT TV i Wi-Fi. Studiji sa galerijom, na svom donjem nivou imaju dva singl kreveta koja mogu biti spojena (nisu iste visine) ili razdvojena, dok se na galeriji nalazi francuski krevet. Na oba nivoa postoji klima uređaj i televizor sa SAT TV. Zamena peškira i posteljine vrši se prilikom čišćenja sobe dva puta u toku smene.

U ovoj kući odobravamo popust na najam smeštaja za uplatu u celosti u iznosu od 10%.

U ovoj kući odobravamo popust za rane rezervacije u iznosu od 10 eur po osobi na paket aranžmane kao i dodatnih 10 eur popusta po osobi za uplatu u celosti.

 

Popust na paket aranžmane odobravamo u terminu 20.05-06.09

SUNSHINE CENOVNIK 2024

Cena sa "zvezdicom" * predstavlja cenu paket aranžmana (smeštaj+prevoz) po osobi.

Cena bez * predstavlja cenu najma smeštaja za navedeni broj osoba.

 
-Navedena cena paket aranžmana je za autobuski polazak iz Beograda i za sve ulaske u autobus duž autoputa.

- Doplata za polazak iz Novog Sada iznosi 10eur po osobi, za polazak iz Pančeva iznosi 15eur po osobi, a iz ostalih mesta garantovanog polaska 20eur po osobi.

Za polazak iz Subotice, Sente i Bačke Topole u julu i avgustu doplata je 30eur po osobi, a u maju, junu i septembru doplata je 20eur po osobi.

ZAŠTO REZERVISATI KOD NAS

Mi smo tu da osluškujemo vaše potrebe i da vam ponudimo jedinstveno putovanje u skladu sa vašim željama i budžetom. Želja i ideja o putovanju su dovoljne a mi smo tu da ih pretvorimo u stvarnost.

Kažite nam šta želite i mi ćemo znati šta da vam preporučimo
Sve možemo da odradimo on-line u jako kratkom roku
Dugogodišnje iskustvo u kreiranju turističkih putovanja
Mnogo zadovoljnih korisnika usluga