Hurgada 2024
TopTravel » Proleće na moru » Egipat 2024  » Hurgada 2024

HURGADA

KRALJICA EGIPTA

 

Biser Crvenog mora i egipatske obale, raj za sva čula, pravo mesto za sve koji se profesionalno i amaterski bave ronjenjem i idealna polazna tačka za obilazak raznovrsnih znamenitosti.

Nepregledno plavetnilo i besprekorno toplo more, korali, izvanredna usluga i ekskluzivni hotelski kompleksi su glavne karakteristike ovog letovališta.

Hurgada se sastoji iz tri dela: El Dahar – stari deo grada u orijentalnom duhu, Sakkala – noviji centar, spoj autentičnog i savremenog Egipta i El Memsha – moderan deo sa prelepim šetalištem.

Regija Hurgade podrazumeva i savremene raskošne hotelske komplekse u mestima El Gouna, Sahl Hasheesh, Makadi bay i Soma bay.

El Gouna – grad-hotel izgrađen na kanalima morske vode, povezanih mostovima te simbolično nosi naziv egipatska Venecija. Ovo luksuzno letovalište, nastalo kao plod ljudske mašte, sa svojim šarenilom, fantastičnim ambijentom i plažama privlači sve više turista.

Sahl Hasheesh – u prevodu Zelena dolina, nosi naziv po istoimenom zalivu, a nalazi se oko 20 km južno od Hurgade. Zlatna peščana plaža, prozirno more i koralni grebeni su pravi raj za sve romantične duše, ali i za ljubitelje ronjenja.

Makadi bay – turistička zona u istoimenom zalivu, na oko 35 km južno od Hurgade. Idealno mesto za miran i opušten odmor u kvalitetnim hotelima jedinstvenog stila. Atrakcije poput akva parka i parka Mini Egipat u kome se nalaze makete čuvenih znamenitosti su idealne za porodice.

Soma bay – sinonim za komforan i luksuzan odmor. Zbog odlično očuvanog podvodnog sveta i koralnog grebena, kao i svoje neverovatne plaže i besprekornog mora, ovaj zaliv predstavlja zaštićenu zonu Crvenog mora.

ZAŠTO REZERVISATI KOD NAS

Mi smo tu da osluškujemo vaše potrebe i da vam ponudimo jedinstveno putovanje u skladu sa vašim željama i budžetom. Želja i ideja o putovanju su dovoljne a mi smo tu da ih pretvorimo u stvarnost.

Kažite nam šta želite i mi ćemo znati šta da vam preporučimo
Sve možemo da odradimo on-line u jako kratkom roku
Dugogodišnje iskustvo u kreiranju turističkih putovanja
Mnogo zadovoljnih korisnika usluga