Blue Dreams Resort&Spa 5*
TopTravel » Leto 2024 » Turska Leto 2024 » Egejska regija Leto 2024 » Bodrum Leto 2024  » Blue Dreams Resort&Spa 5*

BLUE DREAMS RESORT & SPA 5*

LOKACIJA: Hotel se nalazi u regiji Torba, na udaljenosti 10km od centra Bodruma i 23km od aerodroma. Počeo je sa radom 1996. godine, ali je renoviran 2023. godine i rasprostire se na površini od 52.000m2.

PLAŽA: Na svojoj sopstvenoj peščano-šljunkovitoj plaži, gostima hotela obezbeđeni su suncobrani, ležaljke i peškiri bez doplate.

HOTELSKI SADRŽAJ: Pored glavnog restorana i šest različitih barova, hotel poseduje i 3 a la carte restorana sa internacionalnom kuhinjom koji se doplaćuju. Zatim ima tri spoljašnja i jedan unutrašnji bazen, sa četiri vodena tobogana, konferencijsku salu, wifi i spa centar (tursko kupatilo, sauna). Od sportskih aktivnosti obezbeđeni su, tenis i stoni tenis, pikado, košarka, a za najmlađe goste, dečiji bazen, igralšte, klub (4-12 godina) i razni animacioni programi. Doplaćuju se: usluge doktora, frizera, ostalih spa tretmana, fotografa kao i rent a car, motorizovani sportovi na vodi i časovi ronjenja.

SOBE: Hotel se sastoji iz club soba sa pogledom na kopno ili more, za 2+2 osobe (20-24m2), club family soba za najviše 3+2 ili 4+1 osobu (35m2), deluxe soba, za maksimalno 2+2 ili 3+1 osobu (40m2). Sve sobe sadrže svoje kupatilo sa fenom, TV, WIFI, telefon, sef, klimu, kuvalo, mini bar (voda i bezalkoholna pića su besplatna) i balkon ili terasu. Deluxe sobe poseduju još i espresso aparat.

USLUGA: : Švedski sto. Usluga je na bazi all inclusive koncepta.

http://www.bluedreamsresort.com/