Kuća Alexandra Psakudija
TopTravel » Leto 2024 » Grčka Leto 2024 » Grčka Apartmani Leto 2024 » Psakudija 2024  » Kuća Alexandra Psakudija

KUĆA ALEXANDRA

Kuća Alexandra nalazi se u mestu Psakudija, na samom početku drugog prstena, Sitonije. Kuća je smeštena na samoj plaži i pruža izuzetne uslove za odmor. Kuću čine studiji i apartmani na prvom i drugom spratu. Svi smeštajni kapaciteti imaju terase sa direktnim pogledom na more. Svaki studio i apartman sadrži klima uređaj (čije je koriščenje uključeno u cenu u julu i avgustu), TV kao i signal za besplatni Wi-Fi. Kuća ima lepo dvorište, gde se nalaze suncobrani i ležaljke koji se mogu korisititi uz naplatu konzumacije pića. Kada je reč o parkingu, iza kuće ima prostora za parkiranje vozila. 

U ovoj kući odobravamo popust za rane rezervacije na najam smeštaja u iznosu od 5% kao i dodatnih 10% za uplatu u celosti.

U ovoj kući odobravamo popust za rane rezervacije u iznosu od 10 eur po osobi na paket aranžmane kao i dodatnih 10 eur popusta po osobi za uplatu u celosti.

 

Popust na paket aranžmane odobravamo u terminu 20.05-06.09

CENOVNIK 2024
CENOVNIK 2024 (2)

Cena sa "zvezdicom" * predstavlja cenu paket aranžmana (smeštaj+prevoz) po osobi.

Cena bez * predstavlja cenu najma smeštaja za navedeni broj osoba.

 
- Navedena cena paket aranžmana je za autobuski polazak iz Beograda i za sve ulaske u autobus duž autoputa.

- Doplata za polazak iz Novog Sada iznosi 10eur po osobi, za polazak iz Pančeva iznosi 15eur po osobi, a iz ostalih mesta garantovanog polaska 20eur po osobi.

Za polazak iz Subotice, Sente i Bačke Topole u julu i avgustu doplata je 30eur po osobi, a u maju, junu i septembru doplata je 20eur po osobi.

ZAŠTO REZERVISATI KOD NAS

Mi smo tu da osluškujemo vaše potrebe i da vam ponudimo jedinstveno putovanje u skladu sa vašim željama i budžetom. Želja i ideja o putovanju su dovoljne a mi smo tu da ih pretvorimo u stvarnost.

Kažite nam šta želite i mi ćemo znati šta da vam preporučimo
Sve možemo da odradimo on-line u jako kratkom roku
Dugogodišnje iskustvo u kreiranju turističkih putovanja
Mnogo zadovoljnih korisnika usluga