Al Mare Hotel 3*
TopTravel » Leto 2024 » Grčka Leto 2024 » Grčka Hoteli 2024 » Hoteli Kasandra 2024  » Al Mare Hotel 3*

AL MARE HOTEL 3*

Lokacija: Hotel Al Mare nalazi se nedaleko od letovališta Polihrono, na poluostrvu Kasandra, u okviru Halkidičke turističke regije. Od Soluna, glavnog emitivnog centra Halkidikija, hotel Al Mare udaljen je oko 85 km. Hotel je okružen zelenilom, pruža veoma prijatnu atmosferu, a veoma je pogodan za boravak porodica sa decom. Poslednji put renoviran je 2010. godine.

Hotelski sadržaj: U sastavu hotela Al Mare nalazi se glavni restoran u kome se služe pansionski obroci, a-la-carte restoran i 3 bara (snack bar, bar uz bazen i bar na plaži). Od dodatnog sadržaja, hotel nudi sledeće: uslugu rent-a-cara, parking koji je besplatan, igralište za decu, TV sala, kao i lekar na poziv. U neposrednoj blizini hotela nalazi se mini market.

Peščana plaža je od hotela razdvojena jednom malom ulicom. Na plaži ležaljke i suncobrani se naplaćaju.

Smeštaj: Hotel Al Mare raspolaže sa ukupno 33 smeštajne jedinice. Svaka soba sadrži kupatilo, fen, klima uređaj, TV, sef, mini frižider i balkon. U ponudi su standardne sobe, sa pogledom na baštu, bočnim i direktnim pogledom more. Sobe su površine oko 24 m², namenjene za smeštaj 2-4 osobe. Sadrže dva ili tri stanadardna ležaja i pomoćni ležaj.

Sport i zabava: U sklopu hotela Al Mare nalazi se bazen sa ležaljkama i suncobranima koji su uključeni u cenu. Pored toga, hotel ima i bazen namenjen isključivo najmlađima. Od sportsko-rekreativnih sadržaja, gostima su na raspolaganju teren za odbojku i sto za stoni tenis.

Usluga: Na bazi polupansiona. Obroci se služe po principu švedskog stola (samoposluživanje).

ZAŠTO REZERVISATI KOD NAS

Mi smo tu da osluškujemo vaše potrebe i da vam ponudimo jedinstveno putovanje u skladu sa vašim željama i budžetom. Želja i ideja o putovanju su dovoljne a mi smo tu da ih pretvorimo u stvarnost.

Kažite nam šta želite i mi ćemo znati šta da vam preporučimo
Sve možemo da odradimo on-line u jako kratkom roku
Dugogodišnje iskustvo u kreiranju turističkih putovanja
Mnogo zadovoljnih korisnika usluga