Apartmani Anemoxadi
TopTravel » Leto 2024 » Grčka Leto 2024 » Grčka Apartmani Leto 2024 » Siviri 2024  » Apartmani Anemoxadi

APARTMANI ANEMOXADI

Smeštajna jedinica sastoji se od tri apartmanske kuće koje su udaljene od glavne plaže oko 120 metara. Apartmani su smešteni u prizemlju, na prvom i drugom spratu.

Peškiri, toalet papir i sapun nisu sastavni deo smeštajne jedinice. Apartmani na prvom i drugom spratu raspolažu ulaznom terasom i terasom sa bočnim pogledom na more. Apartmani u prizemlju imaju samo ulaznu terasu.

 

Struktura apartmana 1/2+2: apartmani na prvom i drugom spratu raspolažu francuskim ležajem (dimenzije 120×190) u spavaćoj sobi. Dnevni boravak raspolaže sofom koja se razvlači i kuhinjski delom u kome se nalazi manji šporet sa rernom, frižider, sudopera i elementi sa osnovnim kuhinjskim inventarom. Između prostorija nalazi se malo kupatilo sa tuš kadom.

Sedmokrevetni apartman Anemoxadi se sastoji od dva nivoa, na prvom spratu se nalazi dnevni boravak (TV) sa ugaonom garniturom koja se razvlači, kuhinjom, WC-om i dve terase. Stepenicama se sa prvog sprata odlazi na drugi sprat, na kom se nalaze dve spavaće sobe, u jednoj se nalaze dva grčko-francuska tipa ležaja (190x120cm) i jedan singl ležaj, u drugoj spavaćoj sobi se nalazi grčko-francuski tip ležaja (190x120cm). Obe spavaće sobe na drugom spratu imaju terase. Na drugom spratu se nalazi kupatilo sa kadom.

 

Napomene: Upotreba klime je uključena u cenu najma.

 

APARTMANI ANEMOXADI – SIVIRI:

Udaljenost od glavne plaže: 120m

Wi-Fi: nema Wi-Fi u sobama, ali ima u kompleksu

Klima: ima klimu

TV: ima TV sa grčkim kanalima u sobama

Parking: nema obezbeđeno parking mesto

Spratnost: prizemlje, prvi i drugi sprat

Pet friendly za kućne ljubimce do 7kg

POPUSTI ZA DECU: Za sve rane uplate do 01.04.2024. DVOJE DECE do 12 godina u pratnji dve punoplatežne osobe ne plaćaju smeštaj. Plaćaju samo prevoz, po cenama iz tabele prevoza.

Aktuelni popusti do 10% za rane uplate do 01.04.2024. koji zavise od odabranog smeštaja, termina putovanja i vrste prevoza.

Popusti se odnose samo na smeštaj i nalaze se u sklopu cenovnika za svaku vilu.

cenovnik apartmani anemoxadi 2024
prevoz bus

ZAŠTO REZERVISATI KOD NAS

Mi smo tu da osluškujemo vaše potrebe i da vam ponudimo jedinstveno putovanje u skladu sa vašim željama i budžetom. Želja i ideja o putovanju su dovoljne a mi smo tu da ih pretvorimo u stvarnost.

Kažite nam šta želite i mi ćemo znati šta da vam preporučimo
Sve možemo da odradimo on-line u jako kratkom roku
Dugogodišnje iskustvo u kreiranju turističkih putovanja
Mnogo zadovoljnih korisnika usluga