Cooks Club Hotel 4*
TopTravel » Leto 2024 » Turska Leto 2024 » Antalijska regija Leto 2024 » Alanja Leto 2024  » Cooks Club Hotel 4*

LOKACIJA: Hotel se nalazi na sopstvenom delu gradske plaže Kleopatre u Alanji, u skoro samom centru grada. Prostire se na površini od 4.000m2, iako sagrađen 1985. godine, renoviran je skoro 2019. godine.

PLAŽA: Njegova privatna peščana plaza predstavlja deo gradske Kleopatrine plaže i ležaljke, suncobrani, peškiri su besplatni za goste hotela.

HOTELSKI SADRŽAJ: Glavni restoran hotela ima otvorenu terasu, a uz njega je i a’la carte restoran gde se posebno može naručiti sve što nije na glavnom meniju restorana. Ono po čemu je ovaj hotel poznat jeste bar, zbog svog modernog boho izgleda, odličnih koktela i nezaboravne atmosphere uz DJ-a. Postoji otvoreni i zatvoreni bazen(koji se nalazi u okviru Spa centra). Spa centar takođe nudi i tursko kupatilo, saunu, prostorije za masažu i moderan fitness centar, a wi-fi je besplatan na površini hotela. Od drugih zanimljivih aktivnosti izdvajaju se zatvorena diskoteka, soba za igrice(X box i PlayStation), ali i druge usluge poput mini marketa, doktora, pranja veša i rent a car-a ili bike-a.

SOBE: Hotelski kompleks čine dva bloka koja deli ulica. Postoji 118 standardnih soba za najviše 4 osobe (28-35m2), 35 dvosobnih family soba za maksimum 3+2 osobe (40m2), a svaka soba ima svoje kupatilo, fen, balkon, tv, klimu, telefon i besplatan wi-fi, a sef i mini bar se doplaćuju.

USLUGA: Švedski sto. Usluga je na bazi all inclusive koncepta ili polupansiona (noćenje sa doručkom).

NAPOMENA: *Hotel je isključivo za odrasle*. http://www.sunparkhotels.com/