Parkim Ayaz 4*
TopTravel » Leto 2024 » Turska Leto 2024 » Egejska regija Leto 2024 » Bodrum Leto 2024  » Parkim Ayaz 4*

PARKIM AYAZ 4*

LOKACIJA: Hotel je udaljen 3km od centra Bodruma, a 40km od aerodroma i nalazi se u zalivu Gumbet. Iako je otvoren 1998. godine, renoviran je skoro 2022. godine, a prostire se na površini od 20.000m2.

PLAŽA: Na svojoj privatnoj peščano-šljunkovitoj plaži, gostima hotela su omogućene ležaljke, dušeci i suncobrani bez doplate, dok se peškiri dobijaju uz depozit.

HOTELSKI SADRŽAJ: Pored glavnog, tu su i dva a la carte restorana, sa italijanskom i turskom kuhinjom, koje su besplatne jednom u toku boravka. Tu su i četiri bara, tri spoljašnja bazena ( jedan sa toboganom, jedan sa đakuzijem), spa centar (tursko i parno kupatilo, sauna), zatim konferencijska sala, teretana, stoni tenis, pikado, tenis i bilijar, uz razni animacioni program. Deca mogu uživati u dečijem bazenu i klubu (4-12 godina), a wifi je omogućen besplatno u lobiju hotela. Uz doplatu su moguće i usluge lekara, frizera, čuvanja dece, pranja veša, ostalih spa tretmana i motorizovani sportovi na vodi.

SOBE: Hotel se sastoji iz 360 soba, od kojih standardne mogu biti sa pogledom na kopno ili more, za najviše 2+1 osobu (20m2), large sobe su za najviše 2+2 ili 3+1 osobu (35m2).       One sve sadrže svoje kupatilo sa fenom, telefon, TV, klimu, mini bar, balkon ili terasu, dok se sef doplaćuje.

USLUGA: : Švedski sto. Usluga je na bazi all inclusive koncepta.

NAPOMENA: Jedan od popularnijih i bolje ocenjenih hotela u Bodrumu, preporuka za sve tipove gostiju, zbog raznovrsnog animaciong programa.

http://www.parkimayaz.com/