Four Seasons 5*
TopTravel » Leto 2024 » Kipar Leto 2024 » Limassol  » Four Seasons 5*

HOTEL FOUR SEASONS 5*

 

LOKACIJA:

Hotel Four Seasons je udaljen od centra grada Limassol oko 8 km, dok je od aerodroma udaljen oko 77 km.

 

PLAŽA:

Hotel ima sopstvenu lepu peščanu plažu, a ležaljke i suncobrani se na plaži ne naplaćaju dodatno, dok je za peškire potreban depozit.

 

HOTELSKA PONUDA:

Hotel ima na raspolaganju recepciju, nekoliko restorana – grčki, italijanski, kineski, riblji, koktel bar, bar na plaži i pored bazena, dečiji bazen, poslastičarnica, spa centar, tretmani lica i tela, sauna, đakuzi, fitnes, masaža, menjačnica, room servis, servis za pranje odeće, parking, igralište za decu, teren za tenis, stoni tenis, teretana, aquabik, sportovi na vodi.

 

SOBE:

Hotel ima sobe sa balkonom, opremljene sa klima uređajem, SAT TV, set za čaj/kafu, kupatilo, fen za kosu, mini bar, Wi-Fi internet.

 

USLUGA:

Uglavnom noćenje sa doručkom – samoposluživanje prema hotelskim pravilima, takođe postoji mogućnost doplate za polupansion ili all inclusive. Minimum je 5 noćenja boravka u hotelu.

ZAŠTO REZERVISATI KOD NAS

Mi smo tu da osluškujemo vaše potrebe i da vam ponudimo jedinstveno putovanje u skladu sa vašim željama i budžetom. Želja i ideja o putovanju su dovoljne a mi smo tu da ih pretvorimo u stvarnost.

Kažite nam šta želite i mi ćemo znati šta da vam preporučimo
Sve možemo da odradimo on-line u jako kratkom roku
Dugogodišnje iskustvo u kreiranju turističkih putovanja
Mnogo zadovoljnih korisnika usluga