El Mouradi Hammamet 4*
TopTravel » Leto 2024 » Tunis Leto 2024 » Yasmine Hammamet 2024  » El Mouradi Hammamet 4*

HOTEL EL MOURADI HAMMAMET 4*

 

LOKACIJA:

Hotel se nalazi u samom centru Jasmine Hamameta u čijoj se neposrednoj blizini nalazi tematski zabavni park Cartage Land, nova medina, marina. Aerodrom u Tunisu udaljen je 74 km, a aerodrom u Monastiru 96 km.

 

PLAŽA:

Hotel ima sopstvenu široku peščanu plažu od koje je deli jedna ulica, a ležaljke i suncobrani na bazenu i na plaži se ne naplaćuju, dok je za peškire potreban depozit. Hotel poseduje bar na plaži u kome se ne služe alkoholna pića.

 

HOTELSKA PONUDA:

Hotel ima recepciju, nekoliko restorana, tri bara, mavarski kafe, noćni klub, zatvoreni bazen sa odvojenim delom za decu, otvoreni bazen sa tri tobogana i dečiji bazen, wellness (hamam, masaže, hidromasaže, mlazne tuševe, saunu) i fitnes centar, salon lepote, suvenirnice, ambulanta, menjačnica, prostoriju za prtljag, usluga pranja i peglanja veša (uz doplatu). Besplatan wifi u lobiju hotela i sobama bližim recepciji. Dnevna i večernja animacija, mini klub za decu, mini disko. Od sportskih aktivnosti na raspolagnanju su teniski teren, mini golf, odbojka na pesku, vodeni sportovi, bilijar, pikado, stoni tenis. Pojedine hotelske usluge zahtevaju prethodnu rezervaciju, doplatu ili depozit koji se vraća prilikom odlaska.

 

SMEŠTAJ:

Hotel ima 377 komfornih soba koje imaju balkon ili terasu. Sve sobe sadrže klima uređaj, kupatilo sa odvojenim toaletom, fen za kosu, telefon, SAT TV, sef, mini bar.

 

USLUGA:

All Inclusive usluga koja podrazumeva doručak, ručak i večeru – samopsluživanje prema hotelskim pravilima i polupansion (u zimskom periodu).

 

Za sve informacije o raspoloživosti hotela obratiti se agenciji putem email-a ili na br. 0692217373

ZAŠTO REZERVISATI KOD NAS

Mi smo tu da osluškujemo vaše potrebe i da vam ponudimo jedinstveno putovanje u skladu sa vašim željama i budžetom. Želja i ideja o putovanju su dovoljne a mi smo tu da ih pretvorimo u stvarnost.

Kažite nam šta želite i mi ćemo znati šta da vam preporučimo
Sve možemo da odradimo on-line u jako kratkom roku
Dugogodišnje iskustvo u kreiranju turističkih putovanja
Mnogo zadovoljnih korisnika usluga