Asterias Beach 5*
TopTravel » Leto 2024 » Kipar Leto 2024 » Ayia Napa  » Asterias Beach 5*

HOTEL ASTERIAS BEACH 5*

 

LOKACIJA:

Hotel Asterias Beach se nalazi u zalivu Makronisi, nedaleko od centra mesta Ayia Napa, a od aerodroma je udaljen oko 45 km.

 

PLAŽA:

Hotel se nalazi na samoj plaži sa belim, sitnim peskom idealno za laganu šetnju. Ležaljke i suncobrani na plaži su dostupni uz dodatno plaćanje, dok su peškiri dostupni bez plaćanja.

 

HOTELSKA PONUDA:

Hotel ima recepciju, restoran, bazen i bar pored bazena, koktel bar, spa centar, zatvoreni bazen koji se greje tokom zimskog perioda, masaže, sauna, đakuzi, parno kupatilo, besplatni Wi-Fi internet u svim zajedničkim prostorima hotela, mini market, room servis, baby sitting, servis za pranje odeće, animacija, stoni tenis, bilijar, aerobik, mini fudbal, mini klub, igralište, mini disko i dečija animacija. Pojedine hotelske usluge su dostupne uz prethodnu rezervaciju, doplatu ili depozit koji se vraća prilikom odlaska.

 

SOBE:

Hotel raspolaže sa 288 soba veličine od 23 m2, opremljenih sa klima uređajem, SAT TV, telefon, mini frižider, kupatilo, fen za kosu, balkon, a porodične sobe imaju kreveta na sprat za decu.

 

USLUGA:

All inclusive usluga koja podrazumeva doručak, ručak i večeru – samoposluživanje prema hotelskim pravilima, kao i polupansion.

ZAŠTO REZERVISATI KOD NAS

Mi smo tu da osluškujemo vaše potrebe i da vam ponudimo jedinstveno putovanje u skladu sa vašim željama i budžetom. Želja i ideja o putovanju su dovoljne a mi smo tu da ih pretvorimo u stvarnost.

Kažite nam šta želite i mi ćemo znati šta da vam preporučimo
Sve možemo da odradimo on-line u jako kratkom roku
Dugogodišnje iskustvo u kreiranju turističkih putovanja
Mnogo zadovoljnih korisnika usluga