Ilio Mare 5*
TopTravel » Leto 2024 » Grčka Leto 2024 » Grčka Hoteli 2024 » Hoteli Tasos 2024  » Ilio Mare 5*

ILIO MARE 5*

LOKACIJA: Ovaj hotel je udaljen 1,5km od mesta Skala Prinos, a 12km od luke Limenas, na severozapadnoj strani ostrva.

PLAŽA: Peščana, predivna plaža, sa kristalno čistim morem, od hotela udaljena uskom neprometnom ulicom. Ležaljke i suncobrani na plaži su omogućeni gostima hotela bez doplate.

HOTELSKI SADRŽAJ: U hotelu se nalaze glavni i a la carte restoran uz četiri bara i spoljašnji bazen, fitness klub, tenis, odbojku na plaži, parking i wifi. Za decu hotel je obezbedio dečiji bazen i mini klub, a wellness centar je omugećen uz doplatu.

SOBE: U hotelu se ukupno nalazi 137 smeštajnih jedinica, koje se dele na classic sobe, za najviše 3 osobe (22m2), junior suite, za maksimalno 2+2 osobe, mogu imati pogled na vrt, bazen ili bočni pogled na more (32m2), porodične sobe, su za najviše 2+2 osobe i sastoje se iz dve sobe povezane kliznim vratima (45m2), deluxe suite sa pogledom na more, je za najviše 2-4 osobe i sastoji se iz dve prostorije koje odvaja zavesa (44m2) i deluxe suite sa privatnim dvorištem, za najviše 2+2 osobe, isto sa dve prostorije koje odvaja zavesa (45m2). Sve sobe su opremljene sa kupatilom i fenom, telefonom, room service-om do ponoći, radiom WIFI-em, TV-om, balkonom ili terasom i klimom, a mini bar se dobija uz doplatu.

USLUGA: Švedski sto. Usluga je na bazi polupansiona.

NAPOMENA: Ukoliko želite porodičan odmor u sjajnom i ekonomičnom hotelu sa 5*, čija je plaža nagrađena plavom zastavicom, Ilio Mare je prava odluka.

http://www.iliomare.gr/