Kairaba Bodrum Imperial 5*
TopTravel » Leto 2024 » Turska Leto 2024 » Egejska regija Leto 2024 » Bodrum Leto 2024  » Kairaba Bodrum Imperial 5*

KAIRABA BODRUM IMPERIAL 5*

LOKACIJA: Hotel je udaljen 18km od centra Bodruma, a oko 53km od aerodroma i nalazi se u mestu Mugla.

PLAŽA: Privatna peščana plaža sa dokom, gde su suncobrani, ležaljke i peškiri dostupni gostima hotela na korišćenje bez doplate.

HOTELSKI SADRŽAJ: Hotel sadrži jedan glavni i tri a la carte restorana sa italijanskom, turskom i ribljom kuhinjom, koji se doplaćuju, kao i četiri bara. Od vodenih i spa aktivnosti, hotel je omogućio dva spoljašnja bazena (jedan je 16+), unutrašnji bazen i vodeni tobogan, kao i saunu, tursko i parno kupatilo. U ostale aktivnosti spadaju tenis i stoni tenis, mini golf, košarka, odbojka na pesku, teretana i razni animacioni programi. Wifi je omogućen u svim javnim prostorijama hotela. Deci je omogućen dečiji bazen, mini klub (4-12 godina) i igralište. Uz doplatu su moguće usluge doktora, frizera, pranja veša, fotografa, spa tretmana ali i motorizovani sportovi na vodi, parking, konferencijska sala i rent a car.

SOBE: Od svojih ukupno 375 soba, one se dele na standardne sa pogledom na kopno, za 2+1 osobu (24m2) ili krevetom na sprat za najviše 2+2 osobe (24m2). Porodične sobe imaju pogled na baštu, sastoje se iz dve prostorije za maksimum 3+1 ili 2+2 osobe (40m2), a suite ima kupatilo sa đakuzijem, za 3+1 ili 2+2 osobe (60m2). Sve sobe poseduju svoje kupatilo sa fenom, TV, klimu, telefon, kuvalo, sef, balkon i mini bar (voda i bezalkoholna pića besplatno).

USLUGA: : Švedski sto. Usluga je na bazi all inclusive koncepta.

http://www.kairaba-hotels.com/