So White Club Resort 4*
TopTravel » Leto 2024 » Kipar Leto 2024 » Ayia Napa  » So White Club Resort 4*

HOTEL SO WHITE CLUB RESORT 4*

 

LOKACIJA:

Hotel So White Club Resort se nalazi u uvali Landa, a centar Ayia Napa sa prodavnicama i kafićima udaljen je oko 4 km. Hotel je udaljen oko 45 km od aerodroma.

 

PLAŽA:

Hotel se nalazi na udaljenosti oko 80 m od prelepe peščane plaže Landa sa čistim morem i zlatnom pesku.

 

HOTELSKA PONUDA:

Hotel ima na raspolaganju recepciju, 4 restorana, 2 bara, bar na plaži, otvoreni bazen, bazen za decu, servis za pranje odeće, prostorija za sastanke, noćni klub, Wi-Fi, dečije igralište, mini klub, đakuzi, sportovi na vodi. Pojedine hotelske usluge su dostupne uz prethodnu rezervaciju, doplatu ili depozit koji se vraća prilikom odlaska.

 

SOBE:

Hotel ima soba u nekoliko zgrada sa balkonom ili terasom, opremljenih sa klima uređajem, SAT TV, mini bar, telefon, kupatilo, papuče, bade mantil, Wi-Fi internet, sef, set za čaj i kafu

 

USLUGA:

Uglavnom noćenje sa doručkom -  samoposluživanje prema hotelskim pravilima, takođe ima mogućnost doplate za polupansion i all inclusive.

ZAŠTO REZERVISATI KOD NAS

Mi smo tu da osluškujemo vaše potrebe i da vam ponudimo jedinstveno putovanje u skladu sa vašim željama i budžetom. Želja i ideja o putovanju su dovoljne a mi smo tu da ih pretvorimo u stvarnost.

Kažite nam šta želite i mi ćemo znati šta da vam preporučimo
Sve možemo da odradimo on-line u jako kratkom roku
Dugogodišnje iskustvo u kreiranju turističkih putovanja
Mnogo zadovoljnih korisnika usluga