Vincci Flora Park 4*
TopTravel » Leto 2024 » Tunis Leto 2024 » Yasmine Hammamet 2024  » Vincci Flora Park 4*

HOTEL VINCCI FLORA PARK 4*

 

LOKACIJA:

Hotel se nalazi se u jednoj od glavnih ulica, nedaleko od nove medine. Transfer od aerodroma u Tunisu traje oko 1 sat, a od Monastira oko sat i po.

 

PLAŽA:

Hotel ima sopstvenu široku peščanu plažu, a ležaljke i suncobrani na plaži i na bazenu se ne naplaćuju, dok je za peškire potreban depozit.

 

HOTELSKA PONUDA:

Hotel ima više restorana i barova, bar kod bazena, bar na plaži (u letnjem periodu), mavarski bar, otvoreni bazen, manji dečiji bazen, zatvoreni bazen. Centar balneoterapije, teniski teren i fitness centar koji se dodatno naplaćuju. Animacija za goste organizuje se svakodnevno, mogućnost bavljenja mnogobrojnim sportovima na vodi. Gostima su na raspolaganju spa centar (masaže, hamam), fitness sala (plaća se dodatno), frizerski salon, menjačnica, usluge pranja i peglanja veša, fotograf, prodavnice suvenira, ambulanta.

 

SOBE:

Hotel poseduje 100 dvokrevetnih soba ili dvokrevetnih sa pomoćnim ležajem, a sve sobe imaju klima uređaj, SAT TV, kupatilo sa fenom, balkon, telefon, sef koji se posebno plaća, mini bar.

 

USLUGA:

All Inclusive usluga podrazumeva doručak, ručak i večera – samoposluživanje prema hotelskim pravilima, kao i polupansion.

Za sve informacije o raspoloživosti hotela obratiti se agenciji putem email-a ili na br. 0692217373

ZAŠTO REZERVISATI KOD NAS

Mi smo tu da osluškujemo vaše potrebe i da vam ponudimo jedinstveno putovanje u skladu sa vašim željama i budžetom. Želja i ideja o putovanju su dovoljne a mi smo tu da ih pretvorimo u stvarnost.

Kažite nam šta želite i mi ćemo znati šta da vam preporučimo
Sve možemo da odradimo on-line u jako kratkom roku
Dugogodišnje iskustvo u kreiranju turističkih putovanja
Mnogo zadovoljnih korisnika usluga