Sol Don Pablo 4*
TopTravel » Leto 2024 » Španija Leto 2024 » Španija Hoteli Leto 2024 » Kosta del Sol – Malaga Leto 2024  » Sol Don Pablo 4*

SOL TORREMOLINOS DON PABLO 4*

Lokacija:
Hotel pripada lancu Melia Hotela. Hotel je smešten na glavnom šetalištu letovališta Toremolinos. Centar turističkog mesta Toremolinos se nalazi na manje od 2 km . Šetalište na kome se nalazi hotel je dugo skoro 1 km i na njemu se nalaze brojni restorani, barovi i prodavnice. Toremolinos predstavlja jedno od najposećenijih letovališta na obali Sunca. Hotel Sol Don Pablo je deo Sol Torremolinos Resort zajedno sa hotelima Sol Don Pedro i Sol Don Marco što omogućava gostima hotela Sol Don Pablo korišćenje sadržaja sva tri hotela. Međunarodni aerodrom Malaga je od hotela udaljen oko 16 km. Preporučuje se parovima i porodicama sa decom koji mogu da uživaju u sadržajima koji su predviđeni najmlađim putnicima.

Plaža:
Dugačka peščana plaža je udaljena od hotela svega 50 metara, s tim da se prelazi ulica. Peškiri za plažu i bazen su dostupni uz depozit. Ležaljke i suncobrani se na plaži dodatno naplaćuju.

Hotelski sadržaj:
U okviru hotela se nalaze recepcija koja je otvorena 24h, lobi bar, pansionski restoran „Cordoba“, tri otvorena bazena od kojih je jedan namenjen deci, zatvoren bazen (u periodu od 01.01. – 30.04. i 25.10.-31.12.), bar pored bazena, ležaljke i suncobrani pored bazena, teretana, dnevne animacije za decu i odrasle, dečiji klub i igralište,terasa za sunčanje sa pogledom na more, spa i wellness centar (uz doplatu), kao i besplatan bežični internet je dostupan u celom hotelu. Takođe hotel je prilagođen osobama sa invaliditetom.

Soba:
Hotel ima nekoliko tipova smeštajnih jedinica. U našoj ponudi su dvokrevetne sobe sa delimičnim pogledom na more.  Sobe su površine oko 23 m2 i svaka soba sadrži: FLAT TV, Wi-Fi internet, sef (uz doplatu), balkon, kupatilo (fen za kosu), mini bar (uz doplatu), klima uređaj, telefon. U sobu se mogu smestiti maksimalno tri odrasle osobe ili dve odrasle osobe i dete. Treći ležaj je pomoćni.

Usluga: Polupansion (doručak i večera – švedski sto).

Kontakt: www.melia.com/en/hotels/spain/torremolinos/sol-don-pablo

 

Napomena: Gosti hotela Sol Don Pablo mogu koristiti sadržaje i susednih hotela Sol Don Pedro i Sol Don Marco.

 

ZAŠTO REZERVISATI KOD NAS

Mi smo tu da osluškujemo vaše potrebe i da vam ponudimo jedinstveno putovanje u skladu sa vašim željama i budžetom. Želja i ideja o putovanju su dovoljne a mi smo tu da ih pretvorimo u stvarnost.

Kažite nam šta želite i mi ćemo znati šta da vam preporučimo
Sve možemo da odradimo on-line u jako kratkom roku
Dugogodišnje iskustvo u kreiranju turističkih putovanja
Mnogo zadovoljnih korisnika usluga