Iberostar Diar El Andalous 5*
TopTravel » Leto 2024 » Tunis Leto 2024 » Port El Kantaoui 2024  » Iberostar Diar El Andalous 5*

IBEROSTAR DIAR EL ANDALOUS 5*

 

LOKACIJA: 

Hotel Iberostar Diar El Andalous se nalazi u Port El Kantaoui, na peščanoj plaži. Hotel je udaljen od centra grada Sousse 9 km, a od aerodroma u Monastiru 30 km.

PLAŽA: 

Hotel ima sopstvenu široku peščanu plažu, sa besplatnim ležaljkama i suncobranima, dok je za peskire potreban depozit.

HOTELSKA PONUDA: 

Hotel ima 379 luksuznih soba, recepciju, glavni restoran, restoran italijanske i internacionalne kuhinje, 6 luksuznih barova, 2 bazena, besplatan wi-fi internet u lobiju hotela, tri teniska terena, mini golf, bilijar, stoni tenis, streljaštvo, vaterpolo, aquagym, fitness centar, aktivnosti na vodi (kajak, veslanje, pedalina). Takođe, hotel poseduje i spa centar, usluge masaže, salon lepote, tursko kupatilo, unutrašnji bazen, dečiji klub sa raznim animacijama za decu i noćni klub.

SOBE: 

Obične sobe 25m2 za maksimum dve osobe, francuski krevet ili dva singl kreveta, standardne sobe 25m2 za maksimum dvoje odraslih i jedno dete, francuski krevet ili dva singl kreveta uz mogućnost dodavanja još jednog singl kreveta, superior sobe 27m2 za maksimum troje odraslih, francuski krevet ili dva singl kreveta uz mogućnost dodavanja još jednog singl kreveta. Sobe su uređene i imaju klima uređaj, SAT TV, wi-fi internet, telefon, sef, frižider, kupatilo, fen za kosu, balkon ili terasu.

USLUGA:

All Inclusive usluga koja podrazumeva doručak, ručak i večera – samoposluživanje prema hotelskim pravilima, dok su u okviru usluge uključena lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, kafa i kolači u određeno doba dana.

ZAŠTO REZERVISATI KOD NAS

Mi smo tu da osluškujemo vaše potrebe i da vam ponudimo jedinstveno putovanje u skladu sa vašim željama i budžetom. Želja i ideja o putovanju su dovoljne a mi smo tu da ih pretvorimo u stvarnost.

Kažite nam šta želite i mi ćemo znati šta da vam preporučimo
Sve možemo da odradimo on-line u jako kratkom roku
Dugogodišnje iskustvo u kreiranju turističkih putovanja
Mnogo zadovoljnih korisnika usluga