Hilton Marsa Alam Nubian Resort 5*
TopTravel » Leto 2024 » Egipat Leto 2024 » Marsa Alam Leto 2024  » Hilton Marsa Alam Nubian Resort 5*

HILTON MARSA ALAM NUBIAN RESORT 5*

LOKACIJA: Hotel je udaljen oko 30km od aerodroma u Marsa Alam-u, a nalazi se u zaštićenom prirodnom rezervatu Abu Dabab Bay, na udaljenosti oko 100km od mesta El Quseir.

PLAŽA: Privatna peščana plaža koja se nalazi u prelepoj laguni i na kojoj su suncobrani, ležaljke, peškiri i dušeci dostupni za goste hotela bez doplate.

HOTELSKI SADRŽAJ: S obzirom da se hotel nalazi u prelepom zalivu, krasi ga bogat podvodni svet, gde će ljubitelji ronjenja i snorklinga sigurno uživati. Od ostalih zabavnih aktivnosti, hotel je obezbedio i druge razne sportove na vodi, bilijar, fitness centar, stoni tenis, uz četiri spoljašnja bazena (gde je jedan samo za odrasle), uz razne dnevne i večernje animacije, dok je wifi  omogućen u određenim delovima hotela. Deca mogu uživati u dečijem bazenu, klubu kao i meniju. U hotelu se takođe nalaze i prodavnice, menjačnica, servis pranja veša i frizer, koji se doplaćuju.

SOBE: Sve sobe su opremljene sa svojim kupatilom i fenom, TV-om, klimom, kuvalom, terasom ili balkonom, uz mini bar, gde se samo voda dopunjava, a room service i telefon se dodatno plaćaju.

USLUGA: Švedski sto. Usluga je na bazi all inclusive koncepta.

https://www.hilton.com/en/hotels/rmfhihi-hilton-marsa-alam-nubian-resort