Tui Blue Tropical 4*
TopTravel » Leto 2024 » Turska Leto 2024 » Egejska regija Leto 2024 » Fetije Leto 2024  » Tui Blue Tropical 4*

TUI BLUE TROPICAL 4*

LOKACIJA: Hotel se nalazi u prelepom zalivu, a udaljen je 2km od centra Sarigerme, u kom se nalaze prodavnice i kafići, dok ga od aerodroma u Dalamanu deli samo 20 minuta vožnje. Hotel je počeo sa radom 2005. godine, a renoviran je 2015. i njegova površina iznosi 198.000m2.

PLAŽA: Nagrađena plavom zastavicom, peščano-šljunkovita plaža, odmah ispred hotela, na kojoj su suncobrani, ležaljke i peškiri dostupni gostima hotela bez doplate.

HOTELSKI SADRŽAJ: U ovom hotelu se nalaze dva glavna i četiri a la carte restorana, sa internacionalnom kuhinjom, uz obaveznu rezervaciju jednom u toku boravka je neki od njih besplatan. Takođe, nalaze se i dva spoljašnja, unutrašnji, kao i dva dečija bazena uz pet vodenih tobogana. Wifi se ne doplaćuje, a hotel omogućava još i šest barova, konferencijsku salu, fitness i spa centar, kao i sportove poput tenisa, fudbala, košarke, odbojke, stonog tenisa i raznog animacionog programa uz mini disko za najmlađe goste. Usluge koje se dobijaju uz doplatu su: pranje i peglanje veša, frizera, doktora, tretmana u spa centru, čuvanja dece, uz mini golf, bilija i sportove na vodi.

SOBE: Hotel raspolaže sa ukupno 500 soba, od kojih su standard sobe, namenjene za 3+1 osobu, mogu biti kombinovano dnevno-spavaće i imaju pogled na vrt (32m2), zatim junior suite ima odvojen dnevni boravak, za najviše 3+1 osobu i ima pogled na baštu (38m2). U svakoj sobi nalazi se kupatilo sa fenom, klima, TV, telefon, sef, kuvalo, wifi, balkon, a mini bar se doplaćuje.

USLUGA: Usluga je na bazi all inclusive koncepta.

NAPOMENA: Ovaj hotel je namenjen svim tipovima gostiju i pružiće vam nezaboravni doživljaj.

http://www.tui-blue.com/