Sarimsakli autobusom Leto 2024
TopTravel » Leto 2024 » Turska Leto 2024 » Turska autobusom Leto 2024  » Sarimsakli autobusom Leto 2024

SARIMSAKLI

VAZDUŠNA BANJA IDEALNA ZA PORODIČNI ODMOR

 

Sarimsakli – smešten na severnoj obali Egejskog mora, u regiji Ajvalik, a preko puta grčkog ostrva Lezbos.

Zahvaljujući širokim i dugim peščanim plažama od sitnog peska, čistom plavom moru i specifičnoj klimi Sarimsakli postaje sve poželjniji među turistima. Zbog izuzetnih klimatskih karakteristika i veoma niske vlažnosti vazduha (svega 0,5 %) ovo mesto je idealno za osobe koje imaju probleme sa disajnim organima.

Sarimsakli je idealan za individualna putovanja, za parove koji žele romantičan odmor, ali i porodice sa malom decom jer se dubina mora postepeno povećava.

U Sarimsakliju postoji veliki broj hotela, apartmana i restorana internacionalne kuhinje koji će Vam pružiti odličnu uslugu i prijatan odmor. Ovo je mesto u kome svako može pronaći kutak za sebe.

U blizini se nalaze i brojni arheološki lokaliteti koje možete obići – Pergam, Troja, Izmir, Efes, kao i plantaže maslina, pistaća i vinove loze.

ZA INFORMACIJE O PAKET ARANŽMANU (SMEŠTAJ+PREVOZ) ZA SARIMSAKLI KONTAKTIRAJTE AGENCIJU NA br. 0692217373

ZAŠTO REZERVISATI KOD NAS

Mi smo tu da osluškujemo vaše potrebe i da vam ponudimo jedinstveno putovanje u skladu sa vašim željama i budžetom. Želja i ideja o putovanju su dovoljne a mi smo tu da ih pretvorimo u stvarnost.

Kažite nam šta želite i mi ćemo znati šta da vam preporučimo
Sve možemo da odradimo on-line u jako kratkom roku
Dugogodišnje iskustvo u kreiranju turističkih putovanja
Mnogo zadovoljnih korisnika usluga