Ulcinjska rivijera Leto 2024
TopTravel » Leto 2024 » Crna Gora Leto 2024 » Hoteli Crna Gora Leto 2024  » Ulcinjska rivijera Leto 2024

Ulcinjska rivijera

Grad Ulcinj je smešten u krajnjem južnom delu jadranskog primorja, na otvorenom moru, odnosno nalazi se u jugoistočnom delu Crne Gore. Ulcinjska rivijera je poznata po dugoj peščanoj plaži, sa lekovitim svojstvima peska, maslinjacima koji okružuju plažu, mineralnoj sumpornoj vodi itd. Ulcinj predstavlja respektabilan ekonomsko-turistički potencijal za razvoj turizma (elitnog, nautičkog i zdravstvenog). Turistička ponuda ovog područja najviše se vezuje za grad Ulcinj i njegove turističke prednosti i potencijale, a od ostalih turistički atraktivnih mesta, veoma je poznata Ada Bojana, gde turisti dolaze radi nezaboravnog uživanja.

Turistička agencija Top Travel iz Novog Sada, nastoji da spoji turiste sa ovom predivnom rivijerom i pruži kvalitetan, komforan i lep smeštaj. U nastavku izdvojena ponuda smeštaja, za više informacija možete nas kontaktirati na br. 069/221-73-73. 

ZAŠTO REZERVISATI KOD NAS

Mi smo tu da osluškujemo vaše potrebe i da vam ponudimo jedinstveno putovanje u skladu sa vašim željama i budžetom. Želja i ideja o putovanju su dovoljne a mi smo tu da ih pretvorimo u stvarnost.

Kažite nam šta želite i mi ćemo znati šta da vam preporučimo
Sve možemo da odradimo on-line u jako kratkom roku
Dugogodišnje iskustvo u kreiranju turističkih putovanja
Mnogo zadovoljnih korisnika usluga